ABD'den tepki | " /> ABD'den tepki | "/>

En Sıcak Konular

Çakma Obama'ya ABD'den tepki

13 Nisan 2009 08:47 tsi
Çakma Obama'ya ABD'den tepki 

İstanbul ziyareti sırasında ekranlardandan Papa'yı, Kelime-i Şehadet getirerek müslüman olmaya çağıran, başörtüsü sorunu tartışılırken haber bültenini başörtüsüyle sunan Gökhan Taşkın'ın yaptığı son hareket Amerikalıların tepkisine neden oldu.

İstanbul ziyareti sırasında ekranlardandan Papa'yı, Kelime-i Şehadet getirerek müslüman olmaya çağıran, başörtüsü sorunu tartışılırken haber bültenini başörtüsüyle sunan, Gazze'ye yapılan saldırıya tepki için canlı yayında ekrana Filistin poşusuyla çıkan Gökhan Taşkın'ın yaptığı son hareket Amerikalıların tepkisine neden oldu. Flash Tv Haber Koordinatörü ve gece haberleri sunucusu Gökhan Taşkın, Obama'ya yüzünü siyaha boyayarak seslendi.

İSTEYENİN BİR YÜZÜ...

Yüzünü siyaha boyayarak çıktığı yayında Obama'ya “Welcomme”diyen Gökhan Taşkın “Yüzümüzü kararttık. İsteyenin bir yüzü kara! Vermeyen Obama” diyerek Türkiye için isteklerini sıraladı. Obama'nın dikkatini çekmek için ekrana böyle çıktığını söyleyen Taşkın, Obama'ya şöyle seslendi: “Yüzümü karartıp sana sesleniyorum. Senden isteklerim var. Amerika bizden hep ister istediğini de alır. Önce bizim bilinen bir sözümüz var bu halimde bunu açıklamaya yeter. İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci ya da arap olsun diye.” Taşkın ardından Obama'ya PKK, Ermeni soykırımı iddiaları, AB ve IMF gibi konularda selenerek isteklerini sıraladı.

IRKÇILIKLA SUÇLANDI

Taşkın, bu hareketten sonra Amerika'da bulunan bazı internet siteleri ve gazeteler tarafından “Türk sunucu Obama ile alay etti. Bu ırkçı bir saldırı” şeklinde eleştirildi. Taşkın ise ırkçılık ve şaklabanlık suçlamalarına tepki göstererek, “Ben ırkçılık yapmadım. Sözlerimde asla aşağılama yok. Bu tür ilginç eylemlerim sürecek” dedi.

yenişafak



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,217 µs