En Sıcak Konular

Jandarma Türkiye çapında operasyona başladı

10 Nisan 2009 23:01 tsi
BURSA'da, koli halinde yol kenarına bırakılan sahte rakıdan içen 27 yaşındaki Zafer Kara'dan sonra aynı rakıdan içen 43 yaşındaki İbrahim Cinoğlu'da bu sabah tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Böylece Bursa'da 22 gün

Bursa'da piyasaya sürülen sahte rakılar can almaya devam ediyor. Merkez Osmangazi ilçesi İsmetiye Mahallesi'nde, geçtiğimiz Pazar günü Nedim adlı çiftçinin tarlasını sürerken çalılıklar arasında bulup arkadaşlarına dağıttığı koli içersinde bulunan 24 adet 70'lik rakıdan içen Zafer Kara salı günü ölürken, zehirlenen Zafer Kara'nın amcasının oğlu Ahmet Kara (45), İbrahim Cinoğlu, Mustafa Gönen (47), Necati Üre (35), Mustafa Gönen (47) ve Hüseyin Özçimen (25) Muradiye, Şevket Yılmaz Devlet Hastaneleri ile Özel Medikal Park Hastanelerine kaldırılmışlardı. Sahte rakıdan zehirlenen ve durumu ağır olduğu için Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde "Genel Yoğun Bakım Ünitesi"nde tedavisi süren evli ve 3 çocuk sahibi İbrahim Cinoğlu bu sabah saat 10.00'da yaşamını yitirdi. Cinoğlu'nun cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Ahmet Kara, Necati Üre'nin sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruduğu, Hüseyin Özçimen ve Mustafa Gönen'in ise tedavisine devam edildiği açıklandı.
 
JANDARMA 4 ŞİŞE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRDİ

Zafer Kara'dan sonra İbrahim Cinoğlu'nun da yaşamını yitirdiği sahte içki ölümleriyle ilgili soruşturmayı Bursa Cumhuriyet Savcılığı sürdürüyor. Jandarma ekipleri, İsmetiye Köyü'nde boş arazide bulduğu sahte olduğu sanılan 3 şişe rakı ve bir şişe de viskiyi incelenmesi için Bursa İl Tarım Müdürlüğü'ne gönderdi. Jandarma cami hoparlörü ve otomobillerden anons yaparak vatandaşları sahte içkilere karşı uyarıyor. Yetkililer bu zamana kadar 3 tekel bayi işletmecisinin ifadesinin alındığını bu kişilerin daha sonra savcının bilgisi doğrultusunda serbest bırakıldıklarını bildirdiler.

Jandarma özel eğitim görmüş köpeklerle birlikte Kara ve Cinoğlu'nun ölümüne neden olan sahte rakıların yol kenarında bulunduğu İsmetiye ve Demirtaş Mahalleri'nde özel eğitim görmüş köpeklerle sahte içki arıyorlar. Alkollü içki satan işyerlerini denetleyen tarla ve bahçelerde terk edilmiş içki arayan jandarma, şüpheli alkollü içecekleri incelenmek üzere Bursa Tarım İl Müdürlüğü'ne gönderiyorlar.

CENAZESİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Bu arada Bursa'da bugün içtiği sahte rakı sonucu yaşamını yitiren İbrahim Cinoğlu, yarın Demirtaş Mahallesi'nde öğlen kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

 
18 MART TARİHİNDEN SONRA 7 KİŞİ ÖLDÜ

Bursa'da 18 Mart gününden itibaren, sahte rakı içen Mudanya İlçesi'nde yaşayan Hasan Erdem (78) ve Saip Telli (59) ile Mustafakemalpaşa'da oturan İsmail Güven (50), Osmangazi İlçesi'ne bağlı Ovaakça Beldesi'nde yaşayan Nazmi Kahraman (36) ile Büyükorhan İlçesi'nde gazinoda konsomatris olarak çalışan Kader Coşkun zehirlenip ölmüşlerdi. Bursa'da sahte bu hafta ise Zafer Kara'dan sonra İbrahim Cinoğlu'nun da yaşamını yitirmesiyle sahte rakıdan ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi.



Bu haber 997 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,992 µs