En Sıcak Konular

İşte Ergenekoncuların ahlakı !

9 Nisan 2009 13:38 tsi
İşte Ergenekoncuların ahlakı ! 2 .iddianamede Ergenekon Terör Örgütü'nün sanıkları İlhan Selçuk ile Mustafa Balbay'ın birbirine olan samimiyetsizliği açıkça yer alıyor.

İŞTE PATRON VE TEMSİLCİSİNİN SAMİMİYETSİZLİKLERİ!..

14 Mayıs 2008 tarihinde telefonda; gazetesinin İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk'a “İlhan Abicim” diyen Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, ajandasında patronu İlhan Selçuk'u ‘fino köpeği'ne benzetmiş. Mustafa Balbay, ajandasının 11 Mart 2005 tarihli sayfasında, “Emre tasmayı geçirmiş İlhan Selçuk'a dolaştırıyor fino köpeği gibi” diye not almış.
14 Mayıs 2008 tarihinde telefonda Mustafa Balbay'a, “Oğlum” diyen İlhan Selçuk da, 14 Şubat 2008 tarihinde Mustafa Balbay'ın arkasından “Bu Balbay gemiyi azıya aldı” demiş.

“EMRE TASMAYI GEÇİRMİŞ İLHAN SELÇUK'A DOLAŞTIRIYOR FİNO KÖPEĞİ GİBİ”

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın, gazetesinin İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk'a ağır ithamlarda bulunduğu ortaya çıktı. Mustafa Balbay'ın, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Emre Kongar'ın, İlhan Selçuk'a tasma geçirdiğini ve fino köpeği gibi dolaştırdığını söylemiş. Ergenekon soruşturması kapsamında hazırlanan ikinci iddianamede, ilginç dökümanlar yer alıyor. İddianamenin 851. sayfasında, Mustafa Balbay'ın, Ankara ili Çankaya Ahmet Rasim Sokak No: 14 sayılı adresinde bulunan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Bürosu'nda yapılan aramada elde edilen doküman ve ajandaların incelemesinde; Mustafa Balbay yazılı 2005 tarihli siyah ajanda içerisinde; “11 Mart Sayfasında: Emre tasmayı geçirmiş İlhan Selçuk'a, dolaştırıyor fino köpeği gibi” yazdığı belirtiliyor.

“BU BALBAY ÇOK OLDU”

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve yaşı gerekçe gösterilerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan İlhan Selçuk da, Mustafa Balbay hakkında ağır ithamlarda bulunmuş.

Ergenekon soruşturması kapsamında hazırlanan birinci iddianamede, İlhan Selçuk'un, 14 Şubat 2008 tarihinde; Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız'ı aradığı ve Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ı şikayet ederek, “Bu Balbay gemiyi azıya aldı, buna bir şey düşünmek lazım... Yok efendim konaklar alıyor, yok otomobiller alıyor” dediği yer alıyor.

TELEFONDA “OĞLUM, ABİCİM” MUHABBETİ

İlhan Selçuk'a, arkasından “fino köpeği” diyen Mustafa Balbay, Mustafa Balbay'a arkasından “Bu gemiyi azıya aldı” diyen İlhan Selçuk, telefonda birbirlerine övgü dolu sözler söylüyor.
Ergenekon soruşturması kapsamında hazırlanan ikinci iddianamede, Mustafa Balbay, 14 Mayıs 2008 tarihinde saat 14.42'de İlhan Selçuk ile yaptığı görüşmede şunları söylüyor:

MUSTAFA BALBAY: İlhan Abi merhaba...

İLHAN SELÇUK: Balbay, iyi misin oğlum?

MUSTAFA BALBAY: Abi iyiyim, siz nasılsınız?

İLHAN SELÇUK: Ben, ben bu gidişle kurtulamayacaksınız benden...

MUSTAFA BALBAY: İlhan Abi bu ne güzel oldu, nasılsınız abi, çok iyi sesiniz...

İLHAN SELÇUK: Hı sesim iyi geliyor, sesim iyi de başka taraflarım hakkında kuşkum var...

MUSTAFA BALBAY: Yok abi, birbirini tamamlar onlar.

İLHAN SELÇUK: Şimdi Balbay...

MUSTAFA BALBAY: Evet İlhan Abicim (…)

VAKİT



Bu haber 470 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,916 µs