'zoraki' şereflendirdi -Video 'zoraki' şereflendirdi -Video

En Sıcak Konular

Ahmet Hakan'ı 'zoraki' şereflendirdi -Video 8 Nisan 2009 16:28 tsi
Ahmet Hakan'ı 
'zoraki' şereflendirdi  -Video Ahmet Hakan'ın Obama üzerinden Erdoğan'ı övdüğünü belirterek eleştirdiği Akif Beki ekranda ağır konuştu; "Acaba rahatsızlığı geçmişinden mi?" dedi.

Akif Beki'nin Radikaldeki dünkü yazısında Başbakan Erdoğan'ı övüp, "yalakalık yaptığını" belirten Ahmet Hakan Coşkun'a Beki'den ağır cevap geldi.

Akif Beki kendisi için, "kıvamsız", "ölçüsüz", "bağlı", "cesaretsiz", "kraldan çok kralcı", "sınırsız , "sadık" ve "gözü arkada kalmış" sözcüklerini kullanan Ahmet Hakan'a ekrandan cevap vererek ona bu şerefi tattırmak istemediğini belirten Beki, geçmişten örnekler verdi.   

Ama önce ikili arasında çıkan polemiğe neden olan sözlere bakalım:

"ÇOCUKLARIMIZI SEVMEYİ BİLEN BAŞBAKAN VAR ARTIK"

Akif Beki: "Deprem acılarımız, daha çok tazeyken... İzmit’te Erkan bebeği kucağına alıp seven Amerikan Başkanı’nı çok sevmiştik. O Başkan, Sultanahmet Meydanı’nda tezahüratlarla karşılanmıştı. Obama, şimdi aynı sevgi gösterilerini bekliyor bizden. Ama işi kolay değil bu kez. Erkan bebekler, artık lider kucağına hasret değil çünkü. Bizde de, çocuklarımızı sevmeyi bilen bir Başbakan var artık. Yaralarımız sıcakken koşup gelebilen biri. O pozisyon dolu. Orada boşluğumuz yok bu kez." (7 Nisan 2009 / Radikal)

"SEN O İŞLERİN ADAMI DEĞİLSİN"

Ahmet Hakan Coşkun: "Sana artık, "Benim gibi yap, bir tane Başbakan’a çak, ardından Baykal’la kafa bul... Yaramaz ol... Fırlamalık yap... Tribünlerden gelecek alkış ya da yuh seslerine oyna... Kimsesizliği seç... Kafana göre takıl... İcabında yık perdeyi eyle viran" falan demeyeceğim... Çünkü şunu çok iyi anladım ki: Sen o işlerin adamı değilsin... Kabul, tamam...  Ama birader, bu ne kıvamsızlıktır, bu ne ölçüsüzlüktür, bu ne bağlılıktır, bu ne cesaretsizliktir, bu ne kraldan çok kralcılıktır, bu ne sınırsızlıktır, bu ne sadakattir, bu ne gözü arkada kalmışlıktır..." (8 Nisan 2009 / Hürriyet)

24 TV'nin polita yorumcusu olan Akif Beki, bugün Ergun Babahan'la çıktığı ekranda sunucunun konuyu açması üzerine, "Ben aslında Bu kadar paye, böyle bir şeref payesi vermek istemem, televizyondan cevap vermek istemem. Tabii ki yarın köşemin altında küçücük yerde ona söyleyecek sözlerim var ama..." dedi ve Clinton'ın Türkiye'ye geldiği dönemde Kanal 7 Haber'in başında olan Ahmet Hakan'ı hatırlattı.

"ECEVİT'İ HEDEF ALDI CLİNTON'A ÖVGÜLER DİZDİ"

Beki şunları söyledi: "1999'daki İzmit depremini hatırlıyorum ben. Ahmet Hakan da o zaman Kanal 7'de ana haber sunuyordu. Ecevit'in deprem bölgesine geç gelmiş olması, uzun süre ulaşamamış olması hatta telefon bağlantısının kurulamamış olması çok sert eleştirilere sebep oldu. Bu sert eleştirileri en sert haliyle yapan yerlerden biri de Kanal 7'ydi. Ahmet Hakan'ın sunduğu Haber Saati'ydi. Niye eleştiriyordu; Vatandaş depremin altında kaldı ama Başbakan oraya yetişemiyor. Bırak yetişmeyi telefon bağlantısı kuramıyor. Haksız eleştiri de diyemeyiz. Ben de buna atıfta bulunarak "o zaman öyleydi ama şimdi böyle değil. Çocuklarımızı sevmeyi bilen bir Başbakan var." dedim. Ben söyleyince bunu niye başka bir şey olsun. Arkadaşımız bundan rahatsız olmuş. Acaba rahatsızlığı benim söylediklerimden mi, kendi söylediklerinden mi? Kanal 7'de Ecevit'e yaptıklarını hatırlayıp o zaman Clinton'a düzdüğü övgüleri hatırlayıp ondan mı rahatız oldu bilmiyorum. Ama bir şekilde rahatsız olmuş"


(Haber 7)



Bu haber 923 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    2,838 µs