Almalıyız | " /> Almalıyız | "/>

En Sıcak Konular

Gürtuna'nın TV'sine göz koymuş: Almalıyız

8 Nisan 2009 08:12 tsi
Gürtuna'nın TV'sine göz koymuş: Almalıyız Ergenekon soruşturmasıyla ilgili ikinci iddianamede, sanıklar Tuncay Özkan ve eski Jandarma İstihbarat Dairesi Başkanı Levent Ersöz'ün medyaya ilişkin planları da ayrıntılı olarak aktarılıyor.

Buna göre Özkan ve Ersöz, 2004 yerel seçimlerinden önce Ali Müfit Gürtuna'ya ait İstanbul TV'yi ele geçirmeyi planlıyor. Ersöz'e, "Ali Müfit'i sıkıştırmak gerekiyor. Yine ben sizden yardım isteyeceğim." diyen Tuncay Özkan, bunun eski patronu Mehmet Emin Karamehmet'le barış sağlanamaması halinde hayata geçirilmesini talep ediyor. Özkan, Ersöz'le yaptığı telefon görüşmesinde, planını şöyle anlatıyor: "Yedek bir sistem olarak Ali Müfit Gürtuna'nın elindeki sistemi almalıyız ve olayı organize etmeliyiz. Ben, onunla ilgili olarak Ali Müfit Bey'e yapılacak psikolojik bir baskının çok yararlı olacağına inanıyorum. Orada bu TV kanalı, bugüne kadar Türkiye'de ve dünyada hiç kimsenin yapamadığını yapabilir. Yerel seçim öncesinde Show TV'de Mehmet Emin'in yaptıramadığı her şeyi yapma olanağı var. Bütün görüşlerini orada seslendirme olanağı alır ve yarın bir gün çok ileri bir hamle alır." Bu sözler üzerine Levent Ersöz de, "İktidara vurulacak darbe için bu çok önemli." ifadelerini kullanıyor.

Ergenekon medya yapılanmasının bir ayağını da yeni bir televizyon kanalı kurma fikri oluşturuyor. Televizyon için makine ve teçhizat bile alınmış ancak frekans sorunu çözülemeyince proje iptal edilmiş.
 
zaman



Bu haber 417 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    11,584 µs