En Sıcak Konular

Korkmaz'dan Lincoln yorumu !

7 Nisan 2009 11:23 tsi
Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, takımının zor şartların üstesinden geldiğini ve geleceğini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Gaziantepspor gibi bir deplasmandan 3 puanla dönmenin sevindirici olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Bülent Korkmaz, Gaziantepspor'un kaliteli bir ekip olduğunu belirterek, ''İlk 10 dakika içinde golü bulduk. İlk yarıdaki pozisyonları değerlendirebilseydik, işi daha erken koparabilirdik'' dedi.

İkinci yarıda kalecinin önemli kurtarışları olduğunu, buna karşın yine kaçırdıkları goller olduğunu ifade eden Korkmaz, ''Kaçırdığımız gollere rağmen zorlu deplasmandan 3 puanla dönüyoruz. Artık önümüze bakıyoruz. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Sahada iyi şeyler yapmaya çalıştılar. Galatasaray takımı her zaman zorun üstesinden gelmeyi iyi bilir. Bizim için her maç, dönüm maçı'' diye konuştu.

LINCOLN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OYUNCU

Lincoln'ün durumuyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Korkmaz, şöyle konuştu:

''Bu konuda herkes kafasına göre birşeyler söylüyor, bilmeden konuşuyorlar. Lincoln geldikten sonra onunla oturup konuştuk. Antrenman eksikliği olduğu için kadroya almadım. Şimdi antrenman eksikliğini gidermek için çalışıyor. Performans ve fiziki olarak iyi noktaya gelmesi lazım. Lincoln ile oturup konuştuk, 'kendisi de hazır olmadığını söyledi'. Bunu söylerken samimi ve içtendi. Lincoln bizim için önemli oyuncu. Biz, her oyuncuyu kazanmak istiyoruz, onu da kazanacağız.''

Hafta sonundaki Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Korkmaz, ''Sinirlerine hakim olan, oyunu sahaya daha iyi yansıtan kazanacaktır. Biz, sahamızda ve taraftarlarımızın desteğiyle şampiyonluk yolunda emin adım atmak istiyoruz. Galatasaray takımı şartlar ne olursa olsun, her zaman üstesinden gelir. Bunu birçok defa yaptı. Zor şartların üstesinden gelecektir'' dedi.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Seçkin Göksel de Galatasaray 1-0 öne geçtikten sonra çok sayıda gol pozisyonunu cömertçe harcadıklarını, maçın hakkının bu olmadığını söyledi.

Göksel, ''Ligde üst üste 3. galibiyetimizi almak istiyorduk, şartlar da müsaitti ama oyuncularımız final vuruşlarını iyi yapamadı. Artık önümüze bakacağız. Üzgünüz'' dedi.

Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Portekizli Jose Couceiro da iki farklı devre izlediklerini, Gaziantepspor'un çok sayıda pozisyonu harcadığını, eksiklere karşın takımını iyi bulduğunu bildirdi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ise yeni teknik direktör Jose Couceiro ile 2 yılı opsiyonlu 4 yıllığına anlaştıklarını, yeni teknik adamın Litvanya Milli Takımı ile ilişiğini kesmesinin ardından göreve başlayacağını dile getirdi.

Kızıl, Couceiro'yu ikna edebilmek için çok çalıştıklarını ve kendisinin 1.5 aydır peşinde olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Takımın başına genç, hedefleri olan, başarıya ulaşmak isteyen kariyerli bir hocayı getirmek istedik. Kendisi Litvanya Milli Takımı'ndan önce Porto'da çalışmış. Daha sonra Luiz Felipe Scalori'nin yardımcılığını yapmış. Geleceğe dönük, başarıya aç bir teknik adam. Portekizli olduğu için kadroda bulunan yabancı oyuncularla bir dil problemi yaşamayacak. Daha önce takımı izledi, yardımcıları geldi, takımı gördü. Biz ne biliyorsak, o da aynısını biliyor. 3-4 kişilik kendi ekibiyle çalışacak, ancak Seçkin Göksel de bizi temsilen kadronun içinde bulunacak. ''

Kızıl, sezon sonuna dek gelecek sezonun kadrosunun biçimleneceğini, Jose Couceiro ile transferi birlikte gerçekleştireceklerini belirterek, ''Onun da portföyünde önemli isimler var. Bizim bildiklerimize de bakacak. Ortak karar vereceğiz. Muhteşem bir kadro olacak. Kampa eksiksiz bir kadroyla gideceğiz'' diye konuştu.



Bu haber 561 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,810 µs