Obama'yı şaşırtan sırrı | " /> Obama'yı şaşırtan sırrı | "/>

En Sıcak Konular

Gökçek'in Obama'yı şaşırtan sırrı

7 Nisan 2009 08:28 tsi
Gökçek'in Obama'yı şaşırtan sırrı 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ABD Başkanı Barack Obama'nın merak ettiği ''61 yaşında olmasına rağmen genç görünümünün sırrını'' açıkladı.

Gökçek, AA muhabirinin soruları üzerine yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Obama ile Esenboğa Havalimanı'nda ''esprili bir görüşmelerinin'' olduğunu söyledi. Gökçek, Obama'ya 4. kez belediye başkanı seçildiğinin söylenmesi üzerine ''son derece genç bir başkansınız'' dediğini, bunun üzerine yaşının 61 olduğunu belirttiğini anımsattı.

Daha önce futbol oynadığını, ancak yaşı gereği artık bıraktığını söyleyen Gökçek, ''Öğleyin ne bulursam onu yiyorum. Eve çok geç saatlerde geliyorum. Akşam yemeği atlanmış oluyor'' dedi. Önümüzdeki günlerde yüzme sporuna başlamayı planladığını kaydeden Gökçek, sporun faydalarının farkında olduğunu söyledi.

Düzenli bir beslenme alışkanlığının olmadığını, tek düzenli öğününün kahvaltıda yediği ''peynir, domates, bol yeşillik ve içtiği süt'' olduğunu anlatan Gökçek, diyabet hastası olduğu için ender olarak bal yediğini belirtti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde gazetelere yansıyan haberleri internetten takip ettiğini, bu alışkanlığından asla vazgeçmeyeceğini belirten Gökçek, zihinsel rahatlama anlamında internet üzerinden çeşitli oyunlar oynadığını ifade etti.

Son dönemlerde seçim nedeniyle yoğun bir çalışma dönemi geçirdiğini anımsatan Gökçek, ''Her şey bir yana eşim iyi bakıyor bana. O nedenle dinç ve sağlıklıyım'' dedi.

NEVİN GÖKÇEK'TEN BESLENME PAKETİ
Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek de evde olduğu sürede sevgi ve huzur ortamını sağlamaya çalıştığını ifade ederek, ''Sıkıntı, üzüntü ve stres ona yarıyor'' şeklinde espri yaptı. ''Sabah kahvaltısına çok dikkat ederim'' diyen Nevin Gökçek, şöyle devam etti:

''Her zaman Melih beye, sağlığına dikkat etmezsen, kendine bakmazsan 'sana hakkımı helal etmem' derim. O da bunu bilir. Sabah kahvaltısına çok özen gösteririm. Şekeri olduğu için uygun bir menü hazırlarım. Benden ayrı olduğu 15 saatlik zaman dilimde ise telefonla onun beslenmesini takip ederim. Öğün atladığı için makam aracına beslenme paketi hazırlıyorum. Bunlar yoğurt, elma, kuru yemiş tarzında aperitiften oluşuyor.

Ne kadar güzel yemek yaparsanız yapın, ona sevginin katılmadığı hiçbir yemek lezzetli olmaz. O mutlu olursa ben de mutluyum. Ben ve çocuklarım ona sevgimizi veriyoruz. Bu durum da ona gençlik ve dinçlik sağlıyor olabilir.''

aa



Bu haber 482 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,606 µs