En Sıcak Konular

Günün trafik bilançosu: 12 ölü

5 Nisan 2009 19:31 tsi
Yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi öldü, 48 kişi yaralandı. Saat 18.00 itibarıyla son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları şöyle:

Nevşehir'de, Enver Polat'ın kullandığı 09 AS 610 plakalı otomobil, Aksaray-Nevşehir çevre yolu eski Zahire Pazarı mevkisinde şarampole devrildi. Muammer ve Tanju Polat olay yerinde, Suzan Polat ve Baran Balkan (5), Nevşehir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kazada sürücü Enver Polat ile otomobildeki Hanım Polat ve Aynur Kılıç yaralandı.

Bolu'nun Mengen ilçesinde, Özay Albuz idaresindeki 06 M 6941 plakalı kamyonet, Çıralı Köprü mevkisi yakınlarında, Bahattin Köstekçi yönetimindeki 14 EY 726 plakalı otomobille çarpıştı. Yedi aylık hamile Nezahat ve Elif Köstekçi, olay yerinde öldü. Yaralanan Muhammet (9) ile Sümeyye Köstekçi (12), Bolu Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ankara'da, Hüseyin Karakuş'un kullandığı 34 DV 2058 plakalı otomobil, Ankara-İstanbul TEM Otoyolu 57. kilometrede refüje çarparak devrildi. Sürücü Karakuş, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Uğur Ateş ve Hikmet Karayalı, Ankara Numune Hastanesine kaldırıldı.

İzmir'in Konak ilçesi Yeşildere mevkisinde, Melih Cumbul (21) idaresindeki 35 CMB 01 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Hilmiye (48) ve Aytaç Güçlü (11) ile Şener Gökbudak'a (36) çarptı. Hilmiye Güçlü, Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralanan Aytaç Güçlü ile Şener Gökbudak, hastanede tedavi altına alındı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Yüksel Yağmuroğlu'nun kullandığı 67 TU 274 plakalı otomobil, sahil bandı mevkisinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Keskin'e (84) çarptı. Keskin, kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesinde öldü.

Denizli'de, Ahmet Özkarabıyık idaresindeki 42 PK 167 plakalı kamyon, Denizli-Ankara kara yolu Sevindik mevkisinde, koltuk değneğiyle yürüyebilen engelli Faruk Duran'a (56) çarptı. Duran, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kocaeli'nde, Veysel Güzel (38) yönetimindeki tekstil malzemesi yüklü 34 YN 3678 plakalı tır, TEM Otoyolu'nun Şirintepe mevkisinde, yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki viyadükten düştü. Tır sürücüsü Güzel, olay yerinde öldü.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, L.M. yönetimindeki 34 JMY 63 plakalı kamyon, Yeni Mahalle Menderes Caddesi 121. Sokak'ta, Ayşenur Acı'ya (3) çarptı. Acı, olay yerinde hayatını kaybetti.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, bir ambalaj firmasının işçilerini taşıyan Şükrü Tekparmak idaresindeki 35 TNF 66 plakalı minibüs devrildi. Yaralanan 11 kişi, Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Eskişehir'de, Turan Topçınar'ın kullandığı 26 SF 309 plakalı otomobil, Eskişehir-Kütahya kara yolunun 3. kilometresinde, Nihat Akşer idaresindeki 26 TU 359 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Emine Büşra Yavuz (19), Mükerrem (32), Zeynep (1), İrem (19) ve Nihat Akşer (35) ile Turan Topçınar (50) yaralandı.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Kullar köyünde, Ahmet Baskın yönetimindeki 41 PC 974 plakalı personel servisi, kavşakta ana yola çıkan Ali Kırveli idaresindeki 41 HZ 024 plakalı otomobille çarpıştı. Hafif yaralanan sürücüler Baskın ve Kırveli ile Meryem Güven, Hatice Toprak, Hümeyra ve Şöhret Gögen, Kocaeli ve Seka Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

Ardahan'da, Hakan Yalman idaresindeki 36 AL 905 plakalı otomobil, Damal-Posof kara yolunun 3. kilometresinde, Damal İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Serdar Gümüş'ün kullandığı 75 AL 537 plakalı otomobille çarpıştı. Yaralanan sürücüler Yalman ve Gümüş ile Hatice Yalman, Başak Ülger ve Harran Gül Sönmez, hastaneye kaldırıldı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, Şenol Din yönetimindeki 34 TD 3671 plakalı otomobil, Milli Egemenlik Caddesi Donatım Kavşağı yakınlarında refüje çarptıktan sonra Yıldız Turan yönetimindeki 54 AK 724 plakalı otomobille çarpıştı. Yaralanan sürücüler Din ve Turan ile Gürcan ve Şahin Elmas, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Ramazan Yolalan idaresindeki 09 RP 914 plakalı otomobil, Polis Meslek Yüksekokulu kavşağında, Mehmet Akkurt (33) yönetimindeki 09 F 4541 ve Adnan Sarıgöz'ün kullandığı 09 PA 488 plakalı kamyonetlerle çarpıştı. Yaralanan Adnan Sarıgöz ile Şenol Önal, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Edirne'nin Keşan ilçesi Aşağı Zaferiye Mahallesi'nde, Ahmet Gürsaç (60) idaresindeki 22 FR 791 plakalı minibüs, bir evin duvarına çarptı. Yaralanan sürücü Ahmet ve eşi Havva Gürsaç, Keşan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Samsun'da, Feytullah Toprak (25) yönetimindeki 55 PE 096 plakalı otomobil, Samsun Cumhuriyet Mahallesi'nde, Asam Güngör'ün (27) kullandığı 05 FA 827 plakalı otomobille çarpıştı. Yaralanan Nurcihan (24) ile Taha Yasin Toprak (2), Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, İdris G. (55) idaresindeki 16 TH 966 plakalı otomobil, Sırabademler Mahallesi'nde, Önder K. (33) yönetimindeki 16 TP 712 plakalı otomobille çarpıştı. Yaralanan Önder K, Karacabey Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

aa



Bu haber 987 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,294 µs