Korkunç şüphe... | " /> Korkunç şüphe... | "/>

En Sıcak Konular

Korkunç şüphe...

5 Nisan 2009 16:28 tsi
Korkunç şüphe... Polis İstanbul Çamlıca yakınlarında, Şile otobanının hemen kenarında esrarengiz bir tünel buldu. Kısa süre sonra açılışı yapılacak bir hastaneye yakınlığı dikkat çeken tünel, "bir suikast hazırlığı mı?" sorusunu akla getirdi. Çünkü...

Bir ihbarı değerlendiren İstanbul Polisi Çamlıca'da esrarengiz bir tünel buldu. Perşembe günü bölgeye giden Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Şile otobanı üzerinde Libadiye kavşağı ile Ümraniye çıkışı arasında bulunan Tantavi Tüneli'nin hemen çıkışındaki esrarengiz bir tünelin var olduğunu ortaya çıkardı.

Esrarengiz tünel yakında bulunan inşaat halindeki Özel bir Hastanenin güvenlik görevlisinin ihbarıyla ortaya çıktı. Özel Hastane inşaatında çalışan işçiler ve hastanenin bahçesini düzenlemek için kazı yapan iş makinası çalışmasına ara verdi.

Fener ve çekiç bulundu

Operasyonu büyük bir gizlilik içinde sürdüren ekipler, otobanın hemen kenarında bir insanın yüzükoyun rahatlıkla ilerleyebileceği genişlikte bir tünelle karşılaştı. Tünelin uzunluğunu tespit etmeye çalışan ekipler, çevredeki çalılıklarda arama yaptı. Yapılan arama çalılar arasına gizlenmiş bir çekiç, el feneri ve bir çift ayakkabı buldu. Tünelin ne amaçla kazıldığını anlamaya çalışan Terörle mücadele ekipleri iki gün boyunca bölgeyi gözetim altında tuttu.

Kazı başlatıldı

İki gün boyunca bölgede yapılan gözetleme çalışması sonuç vermeyince polis bugün harekete geçti. Özel kamerayla incelenen tünel, iş makinaları tarafından kazıldı. Bölgede silah ve mühimmat araması yapıldı. Çalışmasını yine büyük bir gizlilik içinde yürüten polis, esrarengiz tünelin ne amaçla kazıldığını ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Açılışı Erdoğan mı yapacaktı?

Esrarengiz tünel halen inşaatı devam eden Özel Erdam Hastanesinin hemen dibinde bulunması akla bazı şüpheleri getirdi. Kısa bir süre sonra açılışı yapılacak hastanenin Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı bir törenle hizmete gireceği iddia edildi.

Edinilen son bilgilere göre emniyet güçleri, tünelin ucunun dört katlı bir binanın altına yönelmesi nedeniyle tünelin giriş ve çıkış bölümlerini kapatarak kazı çalışmalarını durdurdu.

Ajanslar



Bu haber 1,013 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,606 µs