hastanesini unuttu! | " /> hastanesini unuttu! | "/>

En Sıcak Konular

75 milyon dolar verdiği hastanesini unuttu!

5 Nisan 2009 09:30 tsi
75 milyon dolar verdiği hastanesini unuttu! Ergenekon firarisi Bedrettin Dalan 'Yurtdışına gitmeye gerek yok, dünyanın en iyisi' diyerek açılışını yaptığı modern hastaneyi çabuk unuttu!

Dalan çarkı

Ergenekon'un 10 Ocak 2009'da yapılan 10. dalga operasyonunu önceden öğrenip ABD'ye uçan İstek Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bedrettin Dalan, Türkiye'ye dönüşünü bir kez daha erteledi. Eşinin tedavisi ve kendisine yapılan anjiyoyu bahane göstererek dönüşünü erteleyen Dalan en son 'Ne zaman dönerim bilmem. Şu an diş tedavisi oluyorum' açıklaması yaptı. Ancak Dalan'ın kendisine ait tam donanımlı hastane yerine ABD'deki hastaneyi tercih etmesi dikkat çekti.

KALP BİTTİ DİŞ TEDAVİSİ BAŞLADI

Yeditepe Üniversitesi ve üniversiteye bağlı hastanenin sahibi olan İSTEK Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bedretti Dalan'ın Şubat'ta Miami Üniversitesi Hastanesi'nde anjiyo oldu. Kalp damarına stent takılan Dalan tedavisinin ardından bir TV kanala canlı yayında telefonla bağlanarak Türkiye'ye dönüp savcıya ifade vereceğini açıkladı. Dalan gözaltına alınmamak için kaçmadığını özellikle vurguladı. Ancak tedavisinin ardından iki ay geçen Dalan dönmedi. Dalan önceki gün ise Haber Türk TV'ye canlı yayında bağlanarak 'Türkiye'ye ne zaman döneceğimi bilmiyorum. Dişlerimi tedavi ettiriyorum' dedi.

HASTANENİN DÜNYADA ÖRNEĞİ YOK

4 yıl önce kendisine ait Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne bağlı hastanenin açılışını yapan Dalan'ın tedavi için ABD'yi tercih etmesi ise çelişki olarak yorumlandı. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de katıldığı törende Dalan, "Tıp Fakültemizin de bir hastaneyle taçlandırılması gerekiyordu. İnandık, yola çıktık. Bu hastanedeki teknoloji başka hiçbir hastanede yok. Dünyada yok. Aksini ispat edene hastaneyi hediye ederim' dedi.


Artık Amerika'ya gitmeye gerek yok

ABD'den tedavi bahanesiyle dönmeyen Dalan, 4 yıl önce söylediği sözlerle çelişkiye düştü. Dalan Yedi Tepe Üniversitesi Hastanesi'nin açılışında 2,5 yılda hastanenin tamamlandığını, 75 milyon dolara mal olduğunu belirterek 'Dünyanın en iyi hastanesi. Aksini ıspatlayana hastaneyi veririm. Dünyanın en gelişmiş görüntüleme cihazları ve hijyen şartları oluşturuldu. Avrupa ve ABD'de yapılan her türlü tedaviyi burada yapıyoruz. Artık tedavi için yurt dışına gitmeye gerek yok' dedi.

yenişafak



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,858 µs