-Video | " /> -Video | "/>

En Sıcak Konular

Yazıcıoğlu'na ölüm tehdidi -Video

3 Nisan 2009 15:30 tsi
Yazıcıoğlu'na ölüm tehdidi -Video Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 28 Şubat sürecinde ölüm tehdidi aldığı ortaya çıktı.

Post modern darbe olarak nitelendirilen 28 Şubat sürecinde "Millete karşı çevrilen namluya selam durmam" diyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun o dönem ölüm tehdidi aldığı ortaya çıktı. Meclis odasında kendisini ölümle tehdit eden milletvekiline Yazıcıoğlu, "Seni kim gönderdiyse söyle ona, Muhsin Yazıcıoğlu iki kilometreyi beklemez. Adamın yanına gelir ve kafasına sıkar." demiş.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, 28 Şubat'ta aldığı ölüm tehdini Saadet Partisi (SP) Genel Başkanlığı'na seçilen Numan Kurtulmuş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde anlatmış. Bu ziyarette Yazıcıoğlu'na eşlik eden BBP MKYK Üyesi İlker Kayalıoğlu, Yazıcıoğlu'nun nasıl tehdit edildiğini Cihan Haber Ajansı'na açıkladı.Meclis odasında iken birilerinin sürekli randevu almak istediğini dile getiren Kayalıoğlu, olayı şöyle anlattı:

"Meclis'ten bir milletvekili randevu alıyor. Genel Başkanımız karşılıyor. O esnada genel başkanımıza sokularak diyor ki 'Efendim sizin duruşunuz çok beğeniliyor. Çok güzel bir duruşunuz var. Çok takdir ediliyorsunuz fakat bir noktada sizden rahatsızlık duyuluyor. Erbakan hükümetine çok yakın duruyorsunuz. Onun lehinde açıklamalarda bulunuyorsunuz.' Genel Başkanımız da diyor ki; biz kim yaparsa yapsın doğru olanın yanında, yanlış yapanın karşısında oluruz. Bu kişi, genel başkanımızın ifadesiyle bir kurumdan emekli olmuş ama o sırada milletvekili. Akabinde tekrar geliyor ve "Yarınki güven oylamasında evet derseniz eğer sizin için sıkıntı olacak." diyor.

Genel başkanımız da diyor ki ne sıkıntı olacak? Biz düşündük, değerlendirdik, en doğru karar bu. Dolayısıyla biz tavrımızı orada ortaya koyacağız. Bu şahıs genel başkanımıza sokularak diyor ki, 'Efendim, birilerinin elinde öyle bir silah var ki kişinin yanına da yaklaşmasına gerek yok. 2 kilometre öteden alnının ortasından vuruyor.' Genel Başkanımız masadan kalkıyor ve yakasına yapışıyor diyor ki; seni kim gönderdiyse söyle ona Muhsin Yazıcıoğlu iki kilometreyi beklemez, adamın yanına gelir ve kafasına sıkar."

'YAZICIOĞLU'NUN KAZASI'NIN BİTLİS'İN KAZASINDAN FARKI YOK'

Birilerinin Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir liderin olmasını istemediğine dikkat çeken Kayalıoğlu, daha önceki trafik kazalarının kanaatince bir uyarı olduğunu savundu. Bu uyarıları genel başkanlarının hiç dikkate almadığını anlatan Kayalıoğlu, "Ben başkanımıza haddim olmadan birkaç kez, 'efendim biraz daha dikkat edelim. Koruma sayısını artıralım.' dedim. Kaza kadere iman etmiş bir liderdi. Bu şeylere itibar etmiyordu, kimseyle de paylaşmıyordu. O böyle birşeyin başına geleceğini hakikaten biliyordu. Fakat inanmışlık böyle birşey. Bizede asla yanlış yapmayın, dümdüz gidin, sağa-sola sapmayın derdi. Ne açıklarsa ülkenin menfaatine açıklardı. Çok şey biliyordu. Ama genel başkanımız yarınlarla ilgili çok umutluydu. Hep yeşil ışık yakıyordu. Yarınlarda bir gül devrimi olacağına inanıyordu. Umudunu hiç yitirmemişti." diye konuştu.Kayalıoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasının Eşref Bitlis, Adnan Kahveci, Vali Yazıcıoğlu hadisesinden farklı olmadığını da vurguladı.CİHAN

Yazıcıoğlu'nun son görüntüleri...,

 


 




Bu haber 3,511 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,954 µs