En Sıcak Konular

Polislere soruştırma açıldı

2 Nisan 2009 11:52 tsi
Balıkçı teknesinde çalışan Hakim Adlığ, polislerin kendisini öldüresiye dövdüğünü iddia etti. Polisler hakkında soruşturma açıldı.

Beyoğlu’nda bir polisin yüzüne bira şişesi atan ‘Hoca’ lakaplı kişiyi arayan ekipler, bekârların kaldığı bir eve baskın yaptı. Baskın sırasında evde uyuyan Hakim Adlığ(37), polisler tarafından öldüresiye dövüldüğünü iddia etti.
Tarlabaşı Bulvarı üzerinde 29 Mart’ta, ‘Hoca’ olarak tanınan bir kişi, iddiaya göre, tartıştığı bir polis memuruna elindeki bira şişesini fırlatarak yüzünden yaraladı. Saldırganı bulmak için Tarlabaşı Bulvarı üzerindeki ara sokaklara giren polisler, bekârların kaldıkları evleri kontrol etti. Tek göz odaların olduğu bir binanın birinci katında uyuyan ve balıkçı teknesinde çalıştığını söyleyen Hakim Adlığ, ‘Hoca sen misin?’ diye soran polislerin, cevap vermesine fırsat bırakmadan kendisini kelepçelediğini, cop ve tekmelerle dövüldüğünü öne sürdü. Ağzına silah namlusunun sokulduğunu ve ölümle tehdit edildiğini savunan Adlığ, bir esnafın eve gelerek polisleri yatıştırdığını söyledi.
Kaldırıldığı hastanede iki gün tedavi gören Adlığ, Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek polisler hakkında suç duyurusunda bulundu.
Adlığ, “Cop, tekme ve sopalarla dövüp, gözlerimi bağladılar. Sonra gürültüleri duyarak gelen bir esnaf, polislere, benim aradıkları kişi olmadığımı söyledi. Bir polis, silahını ağzıma sokup beni öldüreceğini söyledi. Diğer arkadaşlarına ‘Bunu camdan atalım. Sonra kendi atladı deriz’ dedi. Sonra beni bırakıp gittiler” dedi.

miliiyet



Bu haber 631 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,870 µs