ateş püskürdü! | " /> ateş püskürdü! | "/>

En Sıcak Konular

Erdoğan ateş püskürdü!

1 Nisan 2009 15:21 tsi
Erdoğan ateş püskürdü! 'Bakanlar Kurulu'nda konuşulanlar dışarı mı sızdırılıyor!'

Başbakan Erdoğan Bakanlar Kurulu'ndan dışarı bilgi sızdıran bakan iddialarına çok sert tepki gösterdi.

Erdoğan olmayan şeyin manşetten verildiğini iddia ederek, "Bana bunu söylesinler altı bakanın altısını da dışarı koyarım. Bu kadar açık konuşuyorum. Çok ayıptır çirkindir" dedi.

Başbakan Erdoğan İngiltere'de yapılan G-20 zirvesine gitmeden Ankara Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

GÜNEYDOĞU VE DOĞU'DA 1. PARTİYİZ

Bilemiyorum ama siz herhalde seçimleri tam manasıyla masaya yatıramadınız. Şimdi Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da İl Genel Meclisi'nde ortalama yüzde 34 civarında oy aldığımızı görüceksiniz. DTP'nin oralarda yüzde 24 oy aldığını göreceksiniz. Her iki bölgenin birinci partisi AK Parti'dir.

Belediyeler noktasında doğrudur. Kazandıkları artı bir iki belediye vardır. Büyükşehir nasıl bizde kaldıysa Diyarbakır onlarda kalmıştır. Bu bir siyasette rekabettir. Değerlendirmelerini yapıyoruz, Ondan sonra da atılması gereken adımlar neyse atacağız.

ÇİÇEK'İN "DTP SINIR İLLERİNE DAYANDI" İFADESİNE TEPKİ

Bu ülke hepimizin. Şu sınıra dayanmış ne demek yaklaşım itibariyle. Orada bir şehrin belediyesini almış olabilir. Almış diye kalkıp böyle bir değerlendirme bana göre doğru değil.

AK Parti Kars'ı Ardahan'ı aldı bunu nasıl yorumlayacaksınız. Sınır iller değil mi? Hoş değil sınıra dayandı böyle bir şey olmaz. Olsa olsa bireyle yorum farklılığı olabilir. Dayandı ifadesi sanmıyorum kendisinden böyle bir şey çıkmaz. Olayı bir ilde görmek yanlış olur.

İSTİFA HABERLERİNİ YALANLADI

Bu tür başlıklar atılırken medyanın sorumluluk içinde olması lazım. Benim ülkemin menfaati ilgilendiriyor. Bakanlar Kurulu'nda bir metin oraya alıyor ve tırnak içinde bunu koyuyor. Bakanımın böyle bir açıklaması söz konusu değil. Toplantı gizli bir an. Orada bürokrat da bulunmuyor. Böyle bir ifade de bulunmuyor. Olmayan bir şey manşetten veriliyor. Olumlu bir yaklaşım olarak görmem.

Hangi akla kalkıp da bakanlar kurulunda yok şu bakan bana söylemiş yok bu bakan bana söylemiş. Sana hangi bakan söylemişse o zaman gel bunu söyle bakalım. Bunu da sorduğun zaman bakıyorsun 'altı bakandan bunu teyit etim.' Böyle habercilik olur mu?

SIZDIRAN BAKANI DIŞARI KOYARIM

Altı bakan nasıl olur da gizli toplantıyı size deşifre eder? Deşifre ettiği anda o bakan bakan olmaktan çıkmıştır. Bana bunu söylesinler altı bakanın altısını da dışarı koyarım. Bu kadar açık konuşuyorum. Çok ayıptır çirkindir.

Kabine ve MYK'da revizyon her zaman yapılabilir. Dediğim gibi değerlendirme süreci içindeyiz. Seçimle bağlantılı şeyler değil. Genel olarak bütün içinde ele almak gerekebilir. Hiç bir bakan arkadaşın sıkıntısı yok.

 



Bu haber 1,120 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,717 µs