En Sıcak Konular

540 liralık fatura 62 liraya indi !

1 Nisan 2009 11:13 tsi
Türk Telekom, Jettfon ile telefon görüşmelerindeki sınırları kaldırdı.

Türk Telekom, konuşmada sınır tanımayanlar için yeni bir tarife hazırladı. Jettfon adı verilen tarife kapsamında ev telefonundan şehiriçi ve şehirlerarası sabit hatlarla ayda 6 bin dakika konuşmanın bedeli tüm vergiler dahil 62 lira. Jettfon’u sadece şehiriçi kullanmak isteyenlerin ise ayda 55 lira ödemesi yeterli.

Bugün itibariyle standart hat abonesi olan bir tüketici, şehiriçi konuşmaların dakikasına 8 kuruş, şehirlerarası konuşmanın dakikasına ise 9,5 kuruş ödeme yapıyor. 14,83 liralık sabit ücret de düşünüldüğünde bir standart hat kullanıcısı, şehiriçinde aylık 300, şehirlerarasında ise 160 dakika telefon görüşmesi için 62 lira fatura ödüyor.

Jettfon tarifesinde ise bu fatura bedeli için 3 bin dakika şehiriçi, 3 bin dakika da şehirlerarası konuşma yapmak mümkün. Buradan da anlaşılacağı üzere standart hat abonesi yaklaşık ayda 7.5 saatlik telefon konuşmasına ödediği ücret ile Jettfon’da tam 100 saat görüşme yapılabiliyor.

SINIRLAR KALKINCA KONUŞMA ARTIYOR

Tüketicilerin telefon kullanım alışkanlıklarını yakından takip ettiklerini belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, “Araştırmalarımıza göre sınır konulmadan geliştirilen tarifeler, tüketicilerin telefon görüşme sürelerini artırıyor. Örneğin akşam konuşturan tarifemize geçen 250 bin kişinin akşam saat 18.00’den sonraki telefon trafikleri yüzde 72 arttı” dedi.

ANİMASYON İLE GERÇEK BİR ARADA

EremDemircan, “Sınır tanımayanlar” konseptine sahip Jettfon tarifesinin tanıtımının, Cem Yılmaz’ın canlandırdığı Ali Tınay ve JemBey karakterleriyle, gerçek ve animasyon görüntülerinin bir arada yer aldığı reklam filmleriyle gerçekleştirileceğini söyledi. Türk Telekom’un, sabit telefon, GSM, genişbant internet ve önümüzdeki günlerde hizmete girecek IPTV ile 4 alanda birden var olacağını belirten Demircan, “Önümüzdeki günlerde, hepsini veya bazılarını bir araya getiren ürünler, tarifeler de göreceğiz. İşyerlerine yönelik tarife paketlerimiz de olacak” dedi.

YENİ TARİFELER YOLDA

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, Türk Telekom’un, dünyadaki tüm yerleşik operatörlerin içinde en fazla seçenek sunanlardan biri haline geldiğini söyledi. Mobil operatörlerin tarife paketleriyle yarışır hale geldiklerini vurgulayan Çamlıbel, “1 milyondan fazla kişi yeni nesil tarifelerimizi tercih etti. Daha bölgesel, kişilere özel tarife paketleri çıkarmaya devam edeceğiz. Uluslararası, GSM, bölgesel aramalarla alakalı yeni tarifeler de gelecek” dedi.




Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,465 µs