En Sıcak Konular

MHP'den Antalya için şok uyarı !

31 Mart 2009 14:05 tsi
MHP Antalya İl Başkanı Aydın Yeşilyurt'tan çok önemli uyarı: Antalya kavga ve kaos ortamına sürüklenebilir!

Mustafa Akaydın, Antalya'yı üniversiteyi yönettiği gibi yönetirse Antalya da kavga ve kaos ortamına sürüklenebilir. MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik ise CHP'nin Antalya'da bu kadar oy almasını Menderes Türel'in kötü yönetimine bağladı.

Aydın Yeşilyurt Akaydın'ın rektörlüğünü yaptığı dönemde Akdeniz Üniversitesi'nin bilimde gerilediğini ve kaos ortamına büründüğünü vurgulayarak, "Eğer Akaydın Antalya'yı üniversiteyi yönettiği gibi yönetirse, bu şehir 5 yıl kaybeder. Akaydın Akdeniz Üniversitesi'ni bir kavga ve kaos ortamına sürüklemiştir. Aynı şekilde devam ederse korkarım ki önümüzdeki dönemde Antalya da kavga ve kaos ortamına sürüklenmesi muhtemeldir. Bu yüzden Antalyalıların ve sivil toplum kuruluşlarının Akaydın'ı yakından takip edeceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Seçimlerde yüzde 17,5 oy alarak üçüncü sırada gelen MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik, CHP'nin Antalya'da bu kadar oy almasını Menderes Türel'in kötü yönetimine bağladı.

Seçmenin 'Türel gitsin de kim gelirse gelsin' anlayışı içinde sandığa gittiğini bildiren Çelik, Türel'in sağın oylarının CHP'ye yönelmesinde önemli etkisi olduğunu aktardı.

Antalyalı seçmenleri Türkiye genelindekinin aksine kişiye de partiye de oy vermediğini, sadece Türel'i geçebileceklerini düşündükleri Akaydın'a yöneldiklerini belirten Çelik, "CHP seçim çalışmalarında ses ve gürültü kirliliği oluşturmak pahasına adını her türlü yöntemle duyurdu. Seçimi mutlaka kazanacaklarını, anketlerin böyle çıktığını daha ilk günlerde lanse etmeye başladı. Türel'e tepkili olan Antalyalı da sağcı da olsa CHP'ye oy verdi." biçiminde konuştu.
Çelik, Akaydın'a gereksiz kaprislerden, kısır çekişmelerden uzak kalıp Antalya için çalışmasını öğütledi.

CHP'nin hem yerelde hem de genelde Türkiye'ye yeterli hizmeti sağlayabilecek bir parti olmadığını savunan Çelik, sözlerini şöyle tamamladı: "Zaten tepki olarak verilen oylar ilerleyen zamanda CHP'den de geri alınacak ve MHP'nin hızlı yükselişi devam edecektir."

(CİHAN)




Bu haber 795 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,221 µs