En Sıcak Konular

Yazıcıoğlu'nun cenaze programı

30 Mart 2009 18:24 tsi
Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenaze törenine ilişkin program belli oldu.

BBP Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yazıcıoğlu'nun cenazesi saat 10.30'da parti yöneticileri, il başkanları ve Alperen Ocakları üyelerince Gazi Hastanesi'nden alınarak TBMM'ye getirilecek.

Saat 11.30'da TBMM'de gerçekleştirilecek törenin ardından konvoy eşliğinde Kocatepe Camisi'ne ulaştırılacak olan cenaze, burada öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında BBP Genel Merkezi'ne getirilecek.

Yazıcıoğlu'nun cenazesi, BBP Genel Merkezi'ndeki törenden sonra Mehmet Akif Ersoy'un evi ile Tacettin Dergahı arasındaki bahçede defnedilecek.

YAZICIOĞLU, AİLESİNİN ÖZEL İSTEĞİ ÜZERENE TACETTİN DERGAHI BAHÇESİNE DEFNEDİLECEK

Seçim gezisinde geçiridği helikopter kazasında hayatını veda eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ebedi saadetine uğurlanmak üzere çok sevdiği İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif'in çalışma mekanı olarak kullandığı Taceettin Dergahı'na defnedilecek.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Şanverdi, Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesinin, ailesinin özel isteği üzerine Tacettin Dergahı'na defnedileceğini açıkladı. Yarın Muhsin Yazıcıoğlu için saat 11.30'da TBMM'de resmi tören düzenlenecek. Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yazıcıoğlu'nun cenazesi BBP Genel Merkezi önüne getirilecek. Partideki kısa törenin ardından Yazıcıoğlu'nun cenazesi ailesinin isteği üzerine Mehmet Ersoy'un evi ile Tacettin Dergahı arasındaki bahçeye defnedilecek.

Öte yandan BBP Genel merkezinden yapılan açıklamada Yazıcıoğlu için Kocatepe Camii'nde yapılacak cenaze törenine çelenk gönderilmemesi, bunun yerine Şehit Aileleri Derneği, Kızılay ve SOGEV olmak üzere uygun görülen herhangi bir hayır kurumuna bağış yapılması istendi. Muhsin Yazıcıoğlu, İstiklal Marşı'nın kabul yıldönümü olan 12 Mart'ta Tacettin Dergahı'na giderek oradaki Mehmet Akif Ersoy'u anma programlarına katılıyordu.



Bu haber 680 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,775 µs