En Sıcak Konular

İHA muhabiri koltukla kaymış

30 Mart 2009 15:38 tsi
İHA muhabiri koltukla kaymış Bir kayanın kovuğunda cesedi bulunan İHA muhabiri Güneş, ayağı kırık olduğu için helikopterden söktüğü koltukla kayarak güvenli bir yere ulaşmaya çalışmış..

Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu kayıp olan ve bugün enkaza 500-600 metre uzakta bir ağacın yanındaki kaya kovuğunda cesedi bulunan İHA muhabiri İsmail Güneş'in yanında, helikopterden söktüğü anlaşılan bir de koltuk olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, ekipler bölgede zor doğa koşullarında çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Jandarma Özel Harekat Arama Kurtarma Timleri tarafından enkaza 500-600 metre uzakta bir ağacın yanındaki kaya kovuğunda İsmail Güneş'in (34) cesedine ulaşıldı.

İsmail Güneş'in cesedinin yanında, helikopterden söktüğü anlaşılan bir de koltuk bulundu. Güneş'in ayağı kırık olduğu için helikopterden söktüğü koltukla kayarak güvenli bir yere ulaşmaya çalıştığı tahmin ediliyor.

Enkaz bölgesinden bugün akşam saatlerinde helikopterle alınacak olan Güneş'in cesedi, önce Kahramanmaraş'taki kışlaya getirilecek.

Buradan Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak Güneş'in ölüm nedeni, Adana'dan gelecek Adli Tıp Kurulu heyeti tarafından tespit edilecek.

İsmail Güneş'in cenazesinin, otopsi raporunun tamamlanmasının ardından yarın özel uçakla Kahramanmaraş'tan gönderileceği bildirildi.

Bu arada, İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş de cenazeyi almak üzere bu akşam Kahramanmaraş'a gelecek.

5 yaşında Tuluğhan ve 3 yaşında Çağan adlı 2 oğlu bulunan Güneş, sarı basın kartı sahibiydi. İHA Sivas bürosunda 9 yıldır muhabir olarak çalışan Güneş'in, spora da meraklı olduğu bildirildi.

Güneş'in kendi isteğiyle BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikoptere bindiği öğrenildi.

-KAHRAMANMARAŞ VALİSİ TANILIR-

Öte yandan, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, gazetecilere yaptığı açıklamada, İHA muhabiri İsmail Güneş'in cesedinin bulunduğunu belirtti.

Tanılır, ''Biraz önce ben de helikopter uçuşuyla yukarıdan durumu gördüm. Durumu Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza arz ettim. Adli işlemler devam ettiği için daha fazla bir şey söyleyemem. Ailesine, sevenlerine, yakınlarına, milletimize baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin'' dedi.

Vali Tanılır, gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayamayacağını söyledi.

(aa)

 



Bu haber 725 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,868 µs