telekulak ve infazları | " /> telekulak ve infazları | "/>

En Sıcak Konular

ETÖ'nün telekulak ve infazları

30 Mart 2009 11:48 tsi
ETÖ'nün telekulak ve infazları İddianamenin Levent Ersöz’le ilgili bölümünde, Ersöz’ün telekulak faaliyetleri yer aldı. İddianamede,Sanık Albay Uğur'un yargısız infazları ve gerekçeleri...

Levent Ersöz’ü adamı ihbar etmiş!

İhbar e-posta’sında Ersöz’ün, gizli ortağı olduğu bir şirketle TSK’dan ihale aldığı da iddia edildi.
Kardanadam111@gmail.com adresinden gelen ihbar postasında, Ersöz’ün emrinde çalıştığı anlaşılan istihbarat görevlisi, hükümet üyelerinin telefonlarını nasıl dinlediklerini anlatıyor.

Bakanların telefonları


İhbarcı, yasadışı dinlemeleri, kendilerine, Ersöz’ün bilgisi dahilinde, “Kürşat” kod adını kullanan Albay Hasan Atilla Uğur’un yaptırdığını belirtiyor.


İhbarcı ayrıca, Ersöz’ün Hakan Şanlı isimli bir kişiyle ortak olarak Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ihalelerine girdiğini ve Hasan Atilla Uğur’un bu işleri takip ettiğini iddia etti.  İşte, o e-posta: “Levent Ersöz paşanın bilgisi dahilinde hükümet üyelerinin telefonlarının yasadışı dinlenmesini de yine Kürşat (Hasan Atilla Uğur), bize yaptırıyordu. Elde edilen bilgileri Şener Eruygur ve Levent Ersöz paşaya aktarıyordu...


Aynı zamanda Hakan Şanlı ile de ortak askeri malzemelerin ihalelerini yapan şirketin gizli ortağıydı, bu şirketin TSK’dan ihale almasını bizzat
Kürşat takip ediyordu.


Emin Şirin, Kürşat tarafından AKP’nin bölünmesi için görevlendirilmişti, ama beceremedi... Buluşmaları deşifre olmasın diye Hakan Şanlı’nın Ankara Yıldız’daki Sama şirketine raporları bırakıyor, Kürşat da oradan aldırıyordu, bu şekilde haberleşiyorlardı.”
Ersöz, sorgusunda bu ihbarı kabul etmdi. Ersöz, Şirin’in ofisine zaman zaman geldiğini, Meclis’teki soru önergeleriyle ilgili olarak kendisine bilgi vermediğini, ayrıca Uğur’un da kendisine bu tür bilgiler vermediğini belirtti.

Sanık emekli albay tecavüzcü öldürmüş

Gizli tanık Aydost, Uğur’un tecavüz olayları ile ahlak dışı tutumlar sergileyen kişileri nasıl öldürdüğünün detaylarını da verdi. buna göre, Uğur’un Mardin’de görev yaptığı sırada, o bölgede 18 kişilik bir grup, bir genç kıza tecavüz etti.  Aydost, kızın ailesinin şikayeti üzerine zanlıların gözaltına alındığını, Uğur’un gözaltındaki zanlıları karakoldan aldığını ve bir kadın aracılığıyla yemeklerine uyuşturucu madde attırdığını söyledi.


Aydost, kendinden geçen tecavüz zanlılarının daha sonra Uğur’un adamları tarafından kırsal bölgede infaz edildiğini öne sürdü.


Aydost’un iddialarına göre, aynı dönemlerde Gurs-Erikli köyünde yaşayan köyün imamının kızı Uğur’a gitti ve Uğur’un adamı olan Yasin kod adlı kişinin aynı zamanda PKK ile işbirliği yaptığını ileri sürdü.

Aldatılan kadın
Yasin kod adlı kişiyle kendisinin gönül ilişkisi olduğunu söyleyen kız, bu ihbarı yapmasının nedeni olarak da Yasin’in kendisini yengesiyle aldatması olduğunu belirtti.  Aydost, bundan sonra yaşananları şöyle anlattı:


“Uğur, kendisine anlatılanların ardından, Gurs-Erikli köyüne gelerek köyün etrafını çevirdi. Terörist grubu canlı olarak aldı. Yasin kod adlı şahsın kafasına sıkarak köyün ortasında öldürdü.
Diğer teröristleri ise yanına alarak Kızıltepe İlçe Jandarma’ya gitti. Uğur genelde grubun en söz sahibi şahsını öldürüp diğerlerini de bülbül gibi konuştururdu.”

 



Bu haber 440 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,942 µs