Fenerbahçe tribününde! | " /> Fenerbahçe tribününde! | "/>

En Sıcak Konular

Ergenekon Fenerbahçe tribününde!

29 Mart 2009 14:31 tsi
Ergenekon Fenerbahçe tribününde! 
Ergenekon, Fener-Sevilla maçında tribün liderlerinin yardımıyla Şükrü Saracoğlu Stadı’na “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” afişlerini astırmış.

İkinci iddianamedeki kayıtlara göre, Ergenekon zanlısı İbrahim Özcan diğer bir Ergenekon zanlısı Hatice Bahtiyar’a “1000 tane afiş gidecek Fenerbahçe Stadı’na” diyor. İddİanamede Ergenekon tutuklusu Neriman Aydın’ın diğer bir tutuklu Durmuş Ali Özoğlu’na çetenin işleri için “Fenerbahçe’den para bulabilir miyiz” diye sorduğu da var.

Ergenekon İddianamesi’ne giren telefon kayıtlarına göre Ergenekoncular Fenerbahçe trübün liderleriyle anlaşıp Şükrü Saracoğlu Stadı’na “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” pankartları astırmışlar. İddianamede yer alan Ergenekon tutuklusu Toplumsal Dönüşüm Yayınevi yöneticilerinden Hatice Bahtiyar ve İbrahim Özcan arasında geçen konuşmada Özcan, Toplumsal Dönüşüm Yayınevini’nin bastırdığı “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” pankartlarından bin tanesini Fenerbahçe-Valencia maçı sırasında stada sokacağını anlatıyor:

(Görüşmenin yapıldığı tarihin 18-01-2008 olduğu düşünüldüğünde kastedilen maçın Fenerbahçe-Valencia değil, 20 Şubat 2008 günü oynanan Fenerbahçe-Sevilla maçı olduğu zannedilmektedir. Taraf)

Özcan: Bu şimdi bir tane pankart var bizde bu Valencia maçına tamam ben geçen fener maçındayım onu aradım herhalde telefonu hiç cevap vermedi. Şimdi bu Valencia maçına o bizde ki afişler var ya. 1000 tane afiş gidecek Fenerbahçe Stadı’na.

Bahtiyar: Kim götürecek kim bastıracak?

Özcan: Ben astıracağım gelecek onlar alacak. Ben staddaydım. Sefa falan o tribüncülerin hepsini topladım biliyormusun. Dedim bu maça bir tane afişlerden abi dedi gönder astıralım biz tanıdık bize söyle nerden alacağımızı... Bunu Türkiye maçlarına o maç iyi bir maç Avrupa bütün Avrupa...

İddianamede Fenerbahaçe ile ilgili bir diğer görüşme ise Karargah Evleri yapılanması nedeniyle tutuklanan Durmuş Ali Özoğlu ve Neriman Aydın arasında geçiyor. Neriman Aydın kurdukları ajansın işlerinin iyi olmadığını anlatan Özoğlu’na “Fenerbahçe birşey vermiyor mu” diye soruyor:

Özoğlu: En üstteki sıkıştırıyor. İşte ajans zora düştü bu aralar. Onu kalkındırmaya çalışıyoruz. Ajans elimiz ayağımız bizim.

Aydın: Şu Fenerbahçe menerbahçe azıcık birşey vermiyor mu? Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihalelerinden paraları götürdüler.

Özoğlu: Ablacım maalesef vermezler.

taraf



Bu haber 790 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,476 µs