Liderler sandık başında! | " /> Liderler sandık başında! | "/>

En Sıcak Konular

Liderler sandık başında!

29 Mart 2009 12:46 tsi
Liderler sandık başında! Hangi lider, nerede oy kullandı?

GÜL: SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEYECEK


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Herkes söyleyeceğini söyledi. Sonuçta millet son sözü söyleyecek.'' açıklamasını yaptı.


Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya İlköğretim Okulu'nda eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte oyunu kullandı.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak; ''Millet son sözü söyleyecek'' diye konuştu. (CİHAN)

--------------------------------------------------------------------------------

BAŞBAKAN ERDOĞAN, OYUNU İSTANBUL'DA KULLANDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi ile birlikte oyunu Burhaniye İlköğretim Okulu'nda kullandı. Erdoğan oyunu verdikten sonra yaptığı kısa açıklamada, "Milletimiz en büyük anketini yapıyor. Bugün halkımızın takdiri ortaya çıkacak." dedi. Erdoğan sandıklardan çıkacak sonuca saygı duyulması gerektiğini vurguladı.

Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte mahallesinde bulunan Burhaniye İlköğretim Okulu'na geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başbakan ve eşi 2169 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa geçti. İlk olarak Başbakan Erdoğan oy pusulasını aldı ve kabine girerek oyunu verdi. Ardından zarfları sandıklara attı. Sonra da Emine Erdoğan oyunu kullandı. Sandık görevlileri ile tokalaşan Erdoğan ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Seçimin ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başbakan Erdoğan, "Milletimiz en büyük anketini yapıyor. Bugün halkımızın takdiri ortaya çıkacak. Bu takdire milletçe hep birlikte saygı duyacağız. Siyasi partiler olarak hep birlikte saygı duyacağız. " dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının geçirdiği kazaya değinen Erdoğan şunları söyledi: "Seçim kampanyasının son üç gününde siyasette çok değerli bir arkadaşımızı kaybetmenin hüznünü yaşadık. Gerçekten bu olay bizleri mateme boğdu. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Yoğun çalışmalar sonucunda kendilerini bulduk. Gazeteci arkadaşımızı arama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Gece kaymakamımızı, valimizi aradım. Jandarma arama kurtarma ekiplerinin bölgedeki faaliyetleri devam ediyor. Takviye güçler de gitti. İnşallah İsmail beyi bulmak suretiyle bu süreci tamamlamış olacağız." (CİHAN)

 

--------------------------------------------------------------------------------

YAZICIOĞLU'NUN OY KULLANACAĞI SANDIĞA GÜL VE KARANFİL BIRAKILDI

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas'ta oy kullanacağı sandığa sevenleri karanfil ve güller bıraktı.

25 Mart'ta BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ile beraberindekileri taşıyan helikopter Kahramanmaraşta düşmüş, 47 saat boyunca düşen helikopterin enkazına ulaşılamamıştı. Daha sonra köylüler tarafından helikopterin enkazı bulunmuş, BBP Genel Başkanı Yazıcoğlu ile beraberindeki 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilmişti.

Helikopterde bulunan İHA Muhabiri İsmail Güneş'i arama çalışmaları devam ederken, kazada hayatını kaybedenlerin memleketi Sivas'ta seçim günü matem havasında geçiyor.

BBP Lideri Yazıcıoğlu, elim kazada hayatını yitirmemiş olsaydı bugün Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Hacı Mustafa Sabancı Lisesi'nde oy kullanmak için 2187 numaralı sandığa gidecekti.

Sandığın bulunduğu sınıfın girişine asılan listede BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, kızı Firuze Yazıcıoğlu ile yiğenleri Halit ve Bilge Yazıcıoğlu'nun isimleri bulunuyor.

Yazıcıoğlu'nun Sivas'ta yaşayan annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun ise seçim kaydının Şarkışla'da olduğu öğrenildi. Oy kullanmak için listeyi kontrol eden vatandaşlar lisetede Yazıcıoğlu'nun ismini görünce duygusal anlar yaşıyor.

Yazıcıoğlu ile aynı sandıkta oy kullanacağını öğrenenen Ahmet Kurt ise oyunu kullanmak için geldiği sandığın başına gül bıraktı.

Aynı sandıkta oy kullanacağını duyduğu andan itibaren duygulandığını söyleyen Kurt, "Sivas için çok emeği olmuştur, ona bir vefa borcumuzu ödemek için sandığa gül bıraktım. Şuanda onunda burada olup oy kullandıktan sonra onu tebrik edip tokalaşmak isterdim" dedi.

Öte yandan BBP Sivas Merkez İlçe teşkilatı da Yazıcıoğlu'nun oy kullanacağı sandığın başına gelerek karanfil bıraktı. Partililer, karanfil yanı sıra Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının ve 'Sizi unutmayacağız' yazısının bulunduğu posteri de sandığın üzerine bırakmak isteyince salon görevlileri tarafından engellendiler. Bir süre karanfil ile poster sandığın üstünde yer alırken partililer daha sonra posteri alarak okuldan ayrıldı.

Öte yandan BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp ise oyunu Yenişehir Lisesi'nde kullandı.

Konuşmakta zorlanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Ürgüp, bu seçim bizim BBP Lideri Yazıcıoğlu son mitinginde 'Platonik aşkım Sivas'ı bu seçimde bana verin' diye Sivas halkından oy istemişti. (CİHAN)

 

--------------------------------------------------------------------------------

NUMAN KURTULMUŞ, KENDİ OKULUNDA OYUNU KULLANDI

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Fatih'te bir zamanlar kendisinin de öğrenim gördüğü 29 Mayıs İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Kurtulmuş, Yerel Seçimler'in vatana millete hayırlar getirmesini temenni etti.

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri'nde parti liderleri de oylarını kullanmaya başladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Fatih Zeyrek'te bulunan 29 Mayıs İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Eşi Sevgi, kızı Ayşe ve kayınvalidesiyle birlikte oy kullanmaya gelen Kurtulmuş'a okula girişinde vatandaşlar başarılar diledi. 1342 No'lu sandıkta ailesiyle birlikte oyunu kullanan Kurtulmuş, oyunu "Hayırlı olsun" diyerek sandığa attı.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Kurtulmuş, ailesinin 80 yıldır aynı mahallede yaşadığını anlattı. Kendisinin 5 sene oy kullandığı bu ilkokulda öğrenim gördüğünü kaydeden Kurtulmuş, seçimlerin tüm ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Seçimlerin Türkiye'nin bundan sonraki dönemde durumunun daha da düzelmesine vesile olmasını dileyen Kurtulmuş, "Seçim sürecinde bizi en çok üzen değerli kardeşimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı oldu. Gerçekten Türkiye günlerdir üzüntü içerisinde. Keşke kendiside hayatta olsaydı ve bugün oyunu kullanabiliyor olsaydı. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdan ayrı seçimlere giriyoruz. Muhaliflerinin bile sevgisini kazanmak herkese nasip olmaz. Kendisi zor şartlarda siyasi mücadele verdi. Çok sağlam bir Müslümandı ve memleketine hizmet ederken onu kaybettik. İnşallah Allah onu şehitler zümresine dahil eder. Tüm milletin başı sağ olsun" şeklinde konuştu.

Seçimlerde Saadet Partisi'nin ve kendi adaylarının şansının sorulması üzerine de Kurtulmuş, "Bundan sonra yorum devri bitti. Sandıktan çıkan her sonuca, her şart altında saygılıyız. Şimdiden seçilecek arkadaşları hangi partiden olursa olsun tebrik ediyorum. Bir iki münferit olay dışında seçim sürecinde olay yaşanmadı. İnşallah bugün sandık başında da sıkıntı yaşanmaz. Sonuçlar milletimize hayır getirsin" dedi. (CİHAN)

 

--------------------------------------------------------------------------------

TBMM BAŞKANI TOPTAN OYUNU KULLANDI

TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Özel Jale Tezer İlköğretim Okulu'nda oylarını kullandı.


Eşi Saime Toptan ile oyunu kullanmak üzere saat 11.00 sıralarında okula gelen Köksal Toptan, 2044 nolu sandığın görevlilerinin ısrarına rağmen sırada bekleyen vatandaşların önünü geçmeyi kabul etmedi.

Daha sonra sandık görevlilerinin tek tek eline sıkan Toptan, görevlilerin tamamının kadınlardan oluştuğunu görünce ''Bayanlar sandığa hakim olmuş'' dedi.

Sandık görevlilerinin BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili başsağlığı dileklerini kabul eden Toptan, önce eşini oy kullanmasını istedi. Daha sonra kendisi oyunu kullanan Toptan, oyunu sandığa atarken ''Demokrasi çok güzel bir şey. Hayırlı olsun'' dedi.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Toptan, demokrasinin sadece periyodik aralıklarla oy kullanmadan ibaret olmadığını belirterek, şunları söyledi:

''Artık herkes tarafından bilinir ve kabul edilir ki halkın özgür iradesiyle kendisini yönetenleri seçmesi, yani oy kullanması demokrasinin 'olmazsa olmaz' koşullarından biridir. Çok şükür bugün Türkiye'de 48 milyon vatandaşımız özgür iradesiyle oyunu kullanmaktadır. Şu ana kadar gelen bilgilerde herhangi bir hoş olmayan bir olay yok. Milletimizin demokratik olgunluğunun açık bir göstergesidir. Geçen seçimlerde hiçbir şey, hiçbir olay olmamıştı. Seçim kampanyaları sırasında tansiyon zaman zaman yükseldiyse de genelde olumlu bir seçim kampanyası geçirdiğimizi söyleyebilirim. Bu nedenle siyasi parti genel başkanlarına, adaylarına teşekkür etmek gerekir. Zaten son 3 günde Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizin kazası nedeniyle bütün siyasi partilerimiz büyük bir duyarlılık gösterdiler. Bize has bir kadirşinaslık göstererek çalışmalarını durdurdular.''

Toptan, helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ile diğer 3 kişinin cenazelerinin Ankara'ya getirilişlerini karşıladığını hatırlatarak, Yazıcıoğlu için 31 Mart Salı günü Ankara'da yapılacak tören hakkında bilgi verdi.

TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, daha sonra okul müdürünün odasına geçerek çay içti. (AA)

--------------------------------------------------------------------------------

BAYKAL TORUNU İLE OY KULLANDI

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, oyunu Beysukent'teki Ayten Şaban Diri İlköğretim okulunda kullandı.


Baykal, eşi Olcay Baykal ve bu seçimlerde ilk kez oy kullanan torunu Deniz Baykal ile kendi kullandığı otomobille ilköğretim okuluna geldi. Oy kullanmak için sıra beklemek isteyen Baykal'a vatandaşlar öncelik tanıdılar. Bu sırada görüntü almak isteyen basın mensupları yoğunluk nedeniyle güçlükle çalıştılar.

Sandık görevlilerine oy kullanacağı 4459 sandıktaki seçmen sayısını soran Baykal, eşi Olcay Baykal ve torunu Deniz'in ardından kabinlere geçerek oy kullandı. Baykal, oyunu atarken hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Gazetecilerin bir değerlendirme yapmasını istemesi üzerine Baykal, önemli bir demokrasi sınavından geçildiğini belirterek, ''Türkiye yerel seçimler dolayısıyla önemli bir siyasi değerlendirme yapıyor. Bunun en güzel şekilde yapılmasını, alınacak sonucun hayırlı olmasını diliyorum. Herkese başarılar dilerim'' dedi. Baykal, seçimlerde görevli kişilerin de özverili bir çalışma yaptıklarını belirterek başarılar diledi.

Deniz Baykal, oy verdiği sınıftan ayrılırken, gazetecilerin torunu Deniz'in il kez oy kullandığını hatırlatarak, ''torununuz bir sürpriz yapabilir mi'' sorusuna, gülümseyerek ''Göreceğiz bakalım. Eve gidince soracağım, uygun görürse değerlendirmesini söyler'' karşılığını verdi. Baykal, ''torununun ilk kez oy kullanması nedeniyle ne hissettiği sorusu üzerine ise ''Vatandaş olduğunu hissetti'' dedi. Deniz Baykal okuldan ayrılırken gazetecelere de ''sizler de mutlaka oyunuzu kullanın'' uyarısında bulundu.

Okula gelişe ve ayrılışı sırasında bazı vatandaşlar Baykal'ı alkışladı.

Bu arada, Baykal'ın oy kullandığı sandıkta Bağımsız Tunceli milletvekili Kamer Genç, 4457 numaralı sandıkta ise CHP Genel Sekreteri Önder Sav oyunu kullandı.  (AA)

 

--------------------------------------------------------------------------------

9. CUMHURBAŞKANI DEMİREL OYUNU KULLANDI

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Kavaklıdere İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

Oy kullanacağı okula saat 11.00 sıralarında gelen Demirel, 2066 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra, hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

--------------------------------------------------------------------------------

BAKAN EKER, ANKARA'DA OYUNU KULLANDI

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, 29 Mart yerel seçimlerinde oy kullanan seçmenden biri oldu.

Tarım Bakanı Eker, sabah saat 07.45'de oyunu kullanmak üzere Ümitköy Türkiye Noterler Birliği İlköğretim Okulu'na geldi. Bakan Eker'in geldiği saatlerde henüz sandıklar kurulmadığı için bakan bir süre kapıda bekledi.

Bakanın sınıf kapısında komşularıyla sohbet ettiği sırada içerde de hazırlıklar tamamlandı.

Oy kullanma işleminin 08.00'de başlamasıyla birlikte sandık başına giden Bakan Eker, 4430 No'lu sandıkta oyunu kullandı. Türkiye'nin batı illerinde ilk oy kullanan vatandaşlardan biri olan Eker daha sonra seçimi takip için Diyarbakır'a gitti. Oy kullandıktan sonra mikrofonlara konuşan Eker, ''Adrese dayalı sistemden dolayı buraya geldim. Sonra seçimleri takip için Diyarbakır'a gideceğim. Seçimler güzel, demokrasi güzel'' diyerek ayrıca birlik beraberlik mesajı verdi. (CİHAN)

 


--------------------------------------------------------------------------------

DEVLET BAKANI AYDIN, OYUNU İZMİR'DE KULLANDI

Devlet Bakanı Mehmet Aydın, oyunu İzmir'in Narlıdere ilçesinde kullandı.

Devlet Bakanı Aydın ve eşi Nihal Aydın, oy kullanmak üzere Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne geldi. Bakan Aydın, 1082 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Görüntü alan basın mensuplarına seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan Aydın, eşinin de oy kullanma işlemini tamamlamasının ardından fakülteden ayrıldı. (AA)

 

--------------------------------------------------------------------------------

DTP'Lİ BAYDEMİR, OY PUSULALARINI KARIŞTIRDI

Oy kullanma sırasında görevlinin "yanlış yapabilirsiniz" diyerek İl Genel Meclisi ve Belediye Başkanlığı pusulalarını tek tek vermek istediği DTP'li Osman Baydemir, "Şu ana kadar yanlış yapmadım, inşallah bundan sonra da yapmayız." dedi. Ancak mührü bastıktan sonra sandığa gelen Baydemir, pusulaları koyduğu zarfları karıştırınca yeniden kabine giderek, kontrol etmek zorunda kaldı.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir, oyunu Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi'ndeki Şehit Öğretmen Ayşe Numan Konakçı İlköğretim Okulu'ndaki 1248 numaralı sandıkta kullandı. Baydemir, oy vermeye aynı okulda oy kullanan DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna ve eşi Reyhan Yalçındağ Baydemir ile birlikte geldi.

Baydemir, sandık görevlilerle tokalaştıktan sonra oy pusulalarını aldı. Sandık görevlisi Baydemir'e "yanlış yapabilirsiz" uyarısı yaparak İl Genel Meclisi, Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Encümeni pusulalarını tek tek vermek istedi. Baydemir, "Şu ana kadar yanlış yapmadım, inşallah bundan sonra da yapmayız" diyerek pusulaların tümünü birlikte aldı. Kabinde mührü basan Baydemir, sandık başına geldiği zaman pusulaları koyduğu zarfları karıştırınca tekrar kabine gidip kontrol etmek zorunda kaldı. Kısa süren karışıklıktan sonra Baydemir, pusulaları yeniden kontrol edip oyunu kullandı.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baydemir, ilk soruyu Reyhan hanıma sorulmasını isteyerek, eşini "Propaganda yasağı var. Ona göre" diye uyardı. Baydemir eşi Reyhan Yalçındağ Baydemir, "Sandıktan Türkiye'nin halklarının ihtiyaç duyduğunu barışın, demokrasinin, insan haklarının çıkacağına inanıyorum ben." dedi.

DTP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Baydemir ise, çok hareketli bir kampanya dönemini geride bırakıldığını vurgulayarak, "Artık halkımızın özgür ve hür iradesi sandığa yansıyacak" diye konuştu. Sandıktan çıkacak iradeye saygı gösterilmesi gerektiğini belirten Baydemir şöyle konuştu: "Sandıktan çıkan iradeye saygımız sonsuzdur. Demokrasi kazanacak, Diyarbakır halkı kazanacak. Umut ediyorum ve temenni ediyorum ki seçim hem kentimizin sosyal ve ekonomik kalkınması aynı zamanda ülkemizin kör düğüm olmuş sorunlar aşımına çok ciddi katkıları yapsın. 30 Mart sabahı hem Diyarbakır hem de ülkemizin sorunlarının aşımına katkı sağlayacağına inanıyorum."

Seçimin kaybetmek ve kazanmak meselesi olmadığını da dile getiren Baydemir, "Temennim ve arzum çıkacak sonucun oranının sorunlara yaklaşımı, perspektif oluşturmasını bir kez daha ülkemizin otoriterlerini düşünmeye sevk edecek. Yeniden ortak paydalarda buluşmaya katkı sunacaktır" şeklinde konuştu.

Oy oranında beklentisinin sorulması üzerine Baydemir, rakam telaffuz etmeyeceğini ifade ederek, "2004 yerel seçim sonuçlarını Büyükşehir'de çok büyük oranda aşacak bir sonuç bekliyorum. Öyle bir temennim var" ifadelerini kullandı.

Baydemir, Diyarbakır'ın demokrasi, barış ve hoşgörünün kalesi olduğunu vurgulayarak, Diyarbakır'ın halkın hür iradesini hiçbir zaman başkasına devretmediği bir özgürlük kalesi olduğunu kaydetti. (CİHAN)

 

--------------------------------------------------------------------------------

ÖZKÖK VE EŞİ, OYUNU İZMİR'DE KULLANDI

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök ile eşi Özenç Özkök, yerel seçimler için oyunu İzmir'de kullandı.


Güzelyalı semtindeki Fatih Kolejine gelen Orgeneral Özkök, oyunu kullanacağı 1357 numaralı sandığın görevlileriyle bir süre sohbet etti.

Hilmi Özkök, daha sonra oy pusulalarının yer aldığı zarfları sandıklara atarak, ''Hayırlı olsun'' dileğinde bulundu.(AA)

--------------------------------------------------------------------------------

BAKAN ŞAHİN, OYUNU ANTALYA'DA KULLANDI

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Türkiye'de demokrasinin daha da güçleneceğine inandığını belirterek, halkın demokrasiye ve çok partili siyasi hayata sahip çıktığını söyledi.


Bakan Şahin, Antalya'da Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu'nda oy kullandı.

AK Parti Muratpaşa belediye başkan adayı Orhan Tolunay ile okula gelen Şahin, bir süre sıra bekledikten sonra 1384 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Bakan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının vefatı nedeniyle buruk bir seçim yaşandığını ifade etti.

Şahin, ''Bu acının gölgesinde seçim yapıyoruz. O nedenle içimizde burukluk var. Her şeye rağmen Türkiye'de demokrasinin daha da güçleneceğine inanıyorum. Halkımız demokrasiye, çok partili siyasi hayata sahip çıkıyor. Bu mahalli seçimlerin başarılı hizmetlere vesile olmasını diliyorum'' diye konuştu.

Seçim sonucu ortaya çıkacak milli iradeye herkesin saygı duyması gerektiğini kaydeden Şahin, ''Önemli olan ülkemizin kalkınmasıdır, sorunlarının çözülmesidir, halkımızın refah seviyesinin yükseltilmesidir. Her seçimin buna katkıda bulunması gerekir'' dedi.

--------------------------------------------------------------------------------

BAŞKAN KOCAOĞLU OYUNU İZMİR'DE KULLANDI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçimler için oyunu, Bornova ilçesindeki Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu'nda kullandı.

1154 numaralı sandığa saat 10.00'da eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu birlikte giden Kocaoğlu, "Bu seçimlerin kentimize ve ülkemize yararlı olmasını diliyorum." dedi.

İzmir'deki seçim yarışının centilmence geçtiğini söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Pazartesi sabahı, kazanan aday mazbatasını alacak ve görevine başlayacak. Bugüne kadar geldiği gibi bu akşam da hiçbir şaibeye mahal vermeden seçim sürecini tamamlamayı diliyorum. Umarım her şey, 3,5 milyon İzmirli hemşehrimizin istediği şekilde olur." şeklinde konuştu.

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Dr. Kocaoğlu da, "En önemli vatandaşlık görevimizi yapmak, oy kullanmak için buradayız. Seçimlerin hem ülkemize hem de güzel İzmir'imize iyilikler getirmesini diliyorum. Hayırlı olsun." dedi. (CİHAN)
 
 



Bu haber 726 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,045 µs