görülmemiş hakaretler ! | " /> görülmemiş hakaretler ! | "/>

En Sıcak Konular

Millete görülmemiş hakaretler !

28 Mart 2009 19:43 tsi
Millete görülmemiş hakaretler ! 2.Ergenekon İddianamesi'nde yer alan Ergenekon sanığı Mustafa Balbay ile Cüneyt A. isimli şahıs arasında geçen konuşmalarda dikkat çekici cümleler bulunuyor.

Konuşma esnasında Cüneyt A. isimli kişinin AK Parti'ye oy verenleri kastederek, "Salak millet" dediği kayıtlara geçiyor.

İddianameye göre 04.05.2008 tarihinde saat: 21.50'de Mustafa Balbay ile Cüneyt A.'nın yaptığı telefon görüşmesi şöyle gerçekleşmiş:

"M.Ali Balbay'ın '…Başka numara yok abi. İşte Erdoğan bir iki demeç vermiş' dediği, Cüneyt A.' nın '…Ha bi haberde dinledim' dediği, M.Ali Balbay'ın 'Tüm Türkiye'nin partisiyiz sadece Müslüman değiliz böyle ortalama partiyiz falan', 'Dinci parti değiliz falan' dediği, Cüneyt A.'nın 'Dinci parti değilmiş', 'Orta partiniz orta mı orta malı oldu mu sandığa gider' dediği, M.Ali Balbay'ın 'He işte ortada sandık', 'Oy vere vere usandık oluyo abi' dediği Cüneyt A.'nın 'İnşallah', 'Valla usandık ne usanamadık bi türlü salak millet, yok başka bi şey be' dediği, M.Ali Balbay'ın 'Başka bi şey yok abi' dediği, Cüneyt A.'nın 'Koy g… o zaman' dediği, M.Ali Balbay'ın "Koy g.... İşte dahili durumuz iyi İlhan abinin sağlığı iyi' dediği, Cüneyt A.'nın 'O belli canım artık onda benim bi endişem yok', 'Ona bi şey olmaz öyle gider o iyileşir kalkar ondan sonra bakalım ne olur bi şey olmaz inşaalllah bi takım enayilerin burnu kırılır sen dinle beni', 'Yani İlhan'da kırılır belki bizim tarafımızdan da hani yüz bulamazlar bilmiyorum ki', 'Ama büyük bi hareket yapmaya kalkarlarsa da nasıl yüz vercez bunlara ya' dediği, M.Ali Balbay'ın 'Sağlığı iyi', 'Vermeyiz yani abi ya' dediği, Cüneyt A.'nın "H.'in direk öne geçmesine razı olabilirmiyiz' dediği, M.Ali Balbay'ın 'Olur mu abi ya' dediği, Cüneyt A.'nın 'Ya bırak Allah'ını seversen ya' dediği, M.Ali Balbay'ın 'Yani onun direksiyona geçmesi demek hani gözlerimi kapatıyorum yola çıktım demek yani ulan şimdi virajda ne yapacaksın yolda ne yapacaksın herif yok ki yani' dediği, Cüneyt A.'nın 'Üstelik bomba', 'Hani var ya o şey bombalar karılar', 'Onun gibi bi şey gaste için ama işte o çok hakim olursa o bir enayiyi idare eder bana bak şeyde hazreti' dediği M.Ali Balbay'ın 'İşte onu bakalım bi abi yani İlhan abinin şu anda birinci vaziyeti odur dediğiniz gibi sonra hazretle konuşmak lazım hazretle bizim konuşmamız olmaz İlhan abinin konuşması lazım' dediği, Cüneyt A.'nın 'Tabi biz ne biliriz sen biz bi şey söylemeyiz' dediği, M.Ali Balbay'ın'ın 'İnşallah yani çok çabuk sağlığına kavuşursa İlhan abi ben diyecem ki, diyecem ki bu İbrahim hani sizden sonra Hikmet Ç. dümen suyuna gircek diyecem yani' dediği..."

Samanyoluhaber



Bu haber 1,081 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,975 µs