En Sıcak Konular

BBP'li yetkililerden önemli uyarı!

27 Mart 2009 21:43 tsi
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü bütün ülkeyi yasa boğarken, parti yetkililerinden itidal çağrısı geldi.

BBP'nin Antalya Teşkilat Başkanı Rasim Küçük, partililerden Yazıcıoğlu'na yakışır bir şekilde hareket etmelerini ve tahriklere kapılmamalarını istedi.

Yazıcıoğlu'nun ölüm haberinin kesinleşmesinden sonra BBP'liler, parti teşkilatlarında daha fazla yoğunlaştı. Antalya İl Başkanlığı binası da kalabalık partili grubun akınına uğradı. Televizyondan haberleri izlemeye devam eden partililerden bazıları, gözyaşlarına hakim olamadı. Partinin Antalya İl Başkanı Rasim Küçük, güçlükle konuşarak partililerine itidal çağrısı yaptı. Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'ta yaptığı ve 'Haktan geldik, hakka döneceğiz. Hiç birimizin garantisi yok' diye başlayan sözlerini tekrarlayan Küçük, acılarının büyük olduğunu söyledi. Hayatı boyunca inandığı gibi yaşamış adam gibi adam diye nitelendirdiği Yazıcıoğlu'nun fırtına gibi sürdürdüğü yaşamının yine fırtına gibi sona erdiğini ifade eden Küçük, "Her canlı ölümü tadacaktır, kaderin önüne geçmek mümkün değildir. Maalesef genel başkanımızı elim bir kazada kaybettik. Sayın Muhsin Yazıcıoğlu, Türk siyasi hayatına bir seviye, kalite getirdi. Vakur ve dik duruşunu hiçbir zaman bozmadı. Biz BBP olarak O'nun ilkeleri etrafında O'nun yanında yürümeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Tüm partililerinden, gençlik kollarından, alperen ocakları mensuplarından Genel Başkan Yazıcıoğlu'na yakışır bir şekilde hareket etmelerini isteyen Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü: "Partililerimizden ve O'nu sevenlerden itidalli olmalarını, tahriklere karşı uyanık olmalarını istiyorum. İki gün boyunca Türk milletinin dualarını kalbimizde, gönlümüzde hissettik. Türk milleti adeta bir yumruk oldu, acımızı paylaştı. Ben buradan tüm siyasi partilere, acımızı paylaşan aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum."

2 gündür yaşanan her şeyi milletin vicdanına bıraktığını söyleyen Küçük, en iyi kararın oradan çıkacağını bildirdi. Yazıcıoğlu'na Antalya ziyareti sırasında en az 2 belediyeyi alma sözü verdiklerini hatırlatan Küçük, "İnşallah seçimlerden sonra en kötü ihtimalle Antalya'dan iki belediyenin mührünü götürüp sayın genel başkanımıza teslim edeceğiz. Büyük Türk milletine, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Açıklamanın sonunda partililer Yazıcıoğlu için hazırlanan taziye defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

cihan



Bu haber 720 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,534 µs