Sizden işaret bekliyorum | " /> Sizden işaret bekliyorum | "/>

En Sıcak Konular

Mesut Yılmaz : Sizden işaret bekliyorum

27 Mart 2009 20:05 tsi
Mesut Yılmaz : Sizden işaret bekliyorum 

Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, hükümete alternatif olmak için elinden geleni yaptığını belirterek bir çağrıda bulundu.

Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, ''Demokrasiye yapılacak en büyük hizmet, eğer halk yönetimden memnun değilse, onun yerine getirebileceği, seçim kazanabilecek bir alternatif sunmaktır. Bu alternatifi sunmak için elimden geleni yapıyorum'' dedi.

Yılmaz, Anavatan Partisi Rize belediye başkan adayı Kenan Bıyık'a destek olmak amacıyla Çorapçılar Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Mesut Yılmaz, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, aynı mahalleye daha önce milletvekili seçimleri için destek istemek amacıyla geldiğini belirterek, ''O zaman da bana güvendiniz, beni Meclise gönderdiniz. 1.5 yıldır Ankara'da birtakım şeyler için çalışıyorum'' diye konuştu.

Bazı kimselerin kendisine 'Sen bağımsız milletvekilisin, niye seçime karışıyorsun, taraf olma, tarafsız ol' dediklerini ifade eden Yılmaz, ''Ben de diyorum ki ben Cumhurbaşkanı değilim ki tarafsız olayım. Ben tarafım. Ben Çorapçılar'dan yana, belediyeden iyi hizmet alamayanlardan yana tarafım. Ben sırf 'bana oy verdiler' diye cezalandırılan hemşehrilerimden yana tarafım'' dedi.

Yılmaz, pazar günü yapılacak seçimlerin yerel seçim olduğunu, milletvekilliği seçimi olmadığını anımsatarak, şunları söyledi:

''Seçimlerde Ankara'daki iktidarı değiştirmeyeceksiniz. İktidarla ilgili söylenecek çok şey var, ama şimdi söylemiyorum. Onun zamanı var. Ama hiç olmazsa Çorapçılar'ın kaderini değiştirebilirsiniz. 5 yıl daha size hükmeden, ama hizmet yapmayan bir belediye istiyorsanız, şimdiki belediye başkanını bir daha seçersiniz. Ama imkanları yetmese dahi size güler yüzle davranan bir belediye başkanı istiyorsanız, o zaman benim size getirdiğim Kenan Bıyık arkadaşıma destek olursunuz.''

Pazar günü önce Çorapçılar ve Rize'nin, sonra da Türkiye'nin sorunlarını halledeceklerini savunan Mesut Yılmaz, şöyle devam etti:

''Demokraside en kötü şey insanların bir partiye mecbur bırakılmasıdır. Bu, o partiyi şımartır, hizmeti unutturur. Oy almak için devletin arabalarıyla millete televizyon, buzdolabı dağıtırlar. O yüzden demokrasiye yapılacak en büyük hizmet, eğer halk yönetimden memnun değilse onun yerine getirebileceği, seçim kazanabilecek bir alternatif sunmaktır. Bu alternatifi sunmak için elimden geleni yapıyorum. Bu sadece mevcut partilerle olmaz. Daha geniş bir birliktelik lazım. Bu seçimde o işareti alırsak göreceksiniz, çok kısa zamanda Türkiye'nin bu derdine çare bulabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Benim kendim için beklediğim bir şey yok. 25 sene siyaset yaptım. Bütün makamları gördüm. Benim bundan sonraki derdim sizin dertlerinize çözüm getirmek, sorunu olan insanların bana 'Allah razı olsun' demelerini sağlamaktır.''


aa



Bu haber 1,162 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,247 µs