En Sıcak Konular

BBP önündeki kalabalık artıyor

27 Mart 2009 19:01 tsi
Büyük Birlik Partisi(BBP)'nde gün boyu gergin bekleyiş devam etti. Enkazın bulunduğu haberinin gelmesinin ardından, parti önündeki kalabalık da giderek arttı.

BBP önündeki gergin bekleyiş gün boyu devam etti. Gün içinde bina önünde bekleyen partililerin, Alperen yemini ederek, tekbir getirdiği görüldü. Eller semaya açılarak dualar edildi. Kızılay'ın çay ikramının yanı sıra, Memur Sen de kumanya dağıttı.

Partiden gün boyunca yapılan açıklamalarda itidal çağrısında bulunuldu. Yetkililerin bütün imkanları seferber ettiği, ancak olumsuz hava koşullarının halen sürdüğü belirtildi.

Partililer, enkazın bulunduğu haberini ise televizyonlardan öğrendi. Haberin gelmesi ile birlikte soğuk havaya rağmen parti önündeki kalabalık artmaya başladı. Dışarda bekleyen partililer gelişmeleri canlı yayın araçlarındaki televizyonlardan ya da ellerindeki küçük radyolardan takip etmeye çalıştı.

Enkazın bulunduğu haberinin ardından, Alperen Ocakları yetkilileri dışarda bulunan kalabalığa seslenerek, dua edilmesi, dik ve vakur duruşun devam etmesi gerektiğini söyledi. Yetkililer, şu ana kadar taşkınlık denebilecek herhangi bir hareketin olmadığını vurgulayarak, bundan sonra da tepkilerin dozajının artırılmaması çağrısında bulundu.

Bu açıklamanın ardından, bina önünde, bir açıklama yapılacağı söylenerek, partililer ve basın mensupları dışarı alındı. Parti yöneticileri, televizyondan ve resmi mercilerden yapılan açıklamaları kendi aralarında değerlendirmeye başladı.

Öte yandan, açıklama yapılması beklenirken Alperen Ocakları Başkanı Abdullah Gürgür, partililere seslendi. Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Alparslan Türkeş'in cenazesinde "Töresi olmayan Türkün, yurdu olmaz" şeklindeki sözlerini hatırlattı. Gürgür, ne olursa olsun Yazıcıoğlu'na yakışır bir duruş sergilenmesi gerektiğini söyledi.

cihan



Bu haber 648 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,646 µs