En Sıcak Konular

Saadet Partisi'nin duaları Yazıcıoğlu'yla

26 Mart 2009 12:16 tsi
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan kurtulmuş, bugünkü çorum ve tokat mitinglerini iptal ederek, kazanın olduğu kahramanmaraş’a gitti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bugünkü Çorum ve Tokat mitinglerini iptal ederek kazanın olduğu Kahramanmaraş’a gitti.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasi üslubu ve kişiliği ile Türk siyasetinin örnek simalarından biri olduğunu belirten Numan Kurtulmuş;  “Bir an önce helikoptere ulaşılması en büyük temennimizdir. Her şeye rağmen Sayın Yazıcıoğlu ve beraberindeki arkadaşlarla ilgili umudumuzu koruyor ve iyi haberlerini almayı umuyoruz. Gerçekten Sayın Yazıcıoğlu, siyasi üslubu ve kişiliği ile Türk siyasetinin örnek isimlerinden biridir. Helikoptere aradan geçen bunca zamana rağmen ulaşılamamış olması üzüntümüzü daha da arttırmaktadır. Camiamızın duaları Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları içindir” dedi.

MİTİNGLER İPTAL-KURTULMUŞ K.MARAŞ’A GİDİYOR
Genel Başkan Numan Kurtulmuş, bugün gerçekleştirmeyi planladıkları Corum ve Tokat mitinglerini iptal ederek, çalışmaları yakından takip etmek üzere Kahramanmaraş’a hareket etti.

Öte yandan Saadet partisi kaza haberini alır almaz Genel Başkan Yardımcıları Ömer Vehbi Hatipoğlu, Mücahit Yanılmaz ve GİK üyesi Salih Kaçır’dan oluşan bir heyetle Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, kriz masasıyla irtibat halinde gelişmeleri yakından takip ediyor.

Ayrıca Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, BBP Genel Sekreteri Yaşar Topçu ile dün gece bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerini iletti.



Bu haber 670 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,199 µs