Erdoğan'ı öldürme planı | " /> Erdoğan'ı öldürme planı | "/>

En Sıcak Konular

MOSSAD'ın Erdoğan'ı öldürme planı

26 Mart 2009 12:00 tsi
MOSSAD'ın Erdoğan'ı öldürme planı İddianamede MOSSAD'ın 'İslami Terörist' olarak nitelediği Erdoğan'a suikast planladığı ve suikast için Doğu Bey'den olur beklediği geçiyor.

İkinci Ergenekon İddianamesi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a İsrail Gizli Servisi Mossad’ın suikast girişimi için Türkiye’deki Dogu Bey adlı birisinden talimat beklediği iddiası yer alıyor. Mossad başkanı Meir Dagan'ın 2004 yılında İslami Terörizm'le mücadele edilecek açıklamasına denk gelen bilgiler içerisinde, İslami Terörist olarak nitelendirilen Recep Tayyip Erdoğan'a suikast için 10 kişilik çok özel bir timin hazır olduğu ve Türkiye'deki 'Doğu Bey'den suikast için 'olur' beklendiği aktarılıyor.

Soner Yalçın'ın Doğu Bey tarafından 'kontrgerillayı çökertmek için kontrgerillanın içine sızma görve verildiği ve bu görevi başardığı bilgisi yine iddialar arasında yer alıyor. Tansu Çiller'in Abdullah Çatlı'ya Kamu Güvenliğ Teşkilatı'nı (KGT) kurması için 500 milyar verdiği bilgisi de başka bir dosyada yer alıyor.

Soner Yalçın'ın konsept danışmanlığını yaptığı Kurtlar Vadisi adlı dizide KGT adlı bir oluşumun adı sık sık geçiyordu.
 
Turhan Çömez’in bilgisayarındaki İsrailli bir gazetecinin gönderdiği mailde yer alan bilgilerde, ‘Bay Eymür.doc.’ adlı belgede ehudperez@inMail24.com mail adresinden Mehmet Eymür’ün web sitesine ait admin@atin.org  adresine gönderilen ve gulerkomurcu@superonline.com turhancomez@yahoo.com e posta adreslerine yönlendirilen mailde şok bilgiler yer alıyor.

İSRAİL'Lİ GAZETECİ BİLGİ VERİYOR

Eymür Bey, diye başlayan mailde maili yazan şahıs İsrail’li bir gazeteci olduğunu ve ‘Dogu Bey’in özel birliklerinden Atmaca, Sırtlan ve Akbaba tarafından öldürüleceğini belirtiyor.

MOSSAD ERDOĞAN'A SUİKAST İÇİN TALİMET BEKLİYOR

Şifreli mesaj olması da ihtimal dahilindeki bu bilgilerden sonra, Başbakan Erdoğan’a yönelik Mossod’ın suikast hazırlığında olduğu ve Türkiye’deki ‘Dogu Bey’den (Türkçe karakter kullanılmadan yazıldığı için Dogu Bey yazılmış olma ihtimali yüksek, muhtemelen Doğu Bey) haber beklendiği belirtiliyor. Mailde, “Bizler Doğu Bey’i destekliyoruz ve şu anda bulunan İslami terörist R.T Erdoğan’ın yıkılmasını ve iktidara Doğu Bey’in geçmesi için Tüm gücümüzü kullanacağız. Erdoğan’ı öldürmek için Mossad’ın yetkilisi ‘Meir Dagan’ geçenlerde Doğu Bey’le görüştü…”

Mailde bu Meir Dagan’ın suikast için Doğu Bey’den haber beklediği ve 10 kişilik çok özel bir suikast timini hazır beklettiği bilgileri de yer alıyor.

İSLAMİ TERÖRİZM'LE MÜCADELE

Mailden bu bilgileri aktardıktan sonra 24 Nisan 2004 tarihinde Fikret Ertan’ın Zaman gazetesindeki ‘Meir Dagan’ başlıklı yazısından bir paragraf aktaralım;
“Meir DaganDün bazı gazetelerde İsrail gizli servisi MOSSAD’ın yeni başkanı Meir Dagan ile ilgili ilginç bir haber yer aldı. İsrail’in popüler gazetelerinden Yediot Ahronot’tan iktibasen yapılan haberde MOSSAD’ın yeni başkanıyla birlikte artık ‘doğrudan eyleme’ öncelik verdiğine dikkat çekiliyor ve bir paragrafta şöyle deniliyor: ‘... Ekim 2002 sonunda Meir Dagan’ın başkanlığa getirilmesiyle MOSSAD’ın yurtdışında komando operasyonlarına başladığı ve dünyada ‘İslami terörizmle’ doğrudan mücadele ettiği belirtildi."


Meir Dağan’la ilgili bilgi detaylı bilgi için BURAYI TIKLAYIN

Aynı dosyadaki başka bir paragrafta ise ‘Doğu Bey’e gelen çok gizli mektupları Aydınlık Ankara bürosunda çalışan S.Y'nin Doğu Bey’e ilettiği belirtiliyor. Doğu Bey’in S.Y’yi Kontrgerilla içine sızmak için görevlendirdiği, S.Y’nin bunu başardığını ve Cem Ersever’in kontrgerilla faliyetlerinin yüzde 15’ini anlattığını, S.Y’nin kontrgerillayı çökerttiğini aktarıyor. Mailde S.Y’nin ‘Soner Yalçın’ olduğu bilgisine de yer veriliyor.

Mailde Dogu Bey olarak geçen şahsın Aydınlık Dergisi ile ilişkileri de dikkate alındığında Ergenekon sanığı Doğu Perinçek mi sorusu akıllara geliyor?

KONTRGERİLLA'NIN VURUCU TİMİ

Epostanın devamında; 1950 yıllarda Natonun isteği üzerine  Özel Harp Dairesinin kurulduğu, Emekli General Hasan KUNDAKÇI’nın kontragerillanın eylemleri için Ahmet Cem ERSEVER’i görevlendirdiği, kontrgerillanın birçok cinayet işlediği, PKK’nın uyuşturucu trafiğinden elde ettiği geliri önlemek amacıyla uyuşturucu trafiğini yönetmeye başladığı, ele geçirilen PKK’lıların işkence ile konuşturulup itirafçı yapılarak kontrgerilla eylemlerinde kullanıldığı, Ersever’ın en önemlı tim elemanlarının kod adlarının Mete , Mahmut , Hakan , Cerkez Ethem , Testere ve Yeşil  olduğu, bu şahısların Elazığ İnsan Hakları Derneği Başkanı Metin CAN, Doktor Hasan KAYA, Dep milletvekili Mehmet SİNCAR ve Musa ANTER cinayetlerini işlediği, şeklinde iddialar da yer alıyor.

Yine Çömez’in bilgisayarındaki başka bir dosyada Uğur Mumcu’nun Pilot Necati isimli şahısla ilgili bilgiler nedeniyle öldürüldüğü bilgisi yer alıyor.

ÇİLLER, ÇATLI'YA 500 MİLYAR ERDİ

“ilhan Han.doc’ isimli dosyada yer alan başka bir bilgi ise oldukça dikkat çekici. Tansu Çiller’in Abdullah Çatlı’ya KGT isimli birim kurulması için 500 milyar verdiği belirtiliyor. Bu kurumun adının Kamu Güvenliği Birimi (KGB) olarak belirlendiği ancak Rus gizli servisinin ismiyle benzerlik nedeniyle KGT olarak adlandırıldı bilgisi de yer alıyor.

Bilindiği gibi Kurtlar Vadisi adlı dizide Kamu Güvenliği Teşkilatı adlı bir yapılanmadan bahsediliyor. Kısa adı KGT olarak geçen bu dizinin konsep danışmanı ise Soner Yalçın.

Ergenekon İddianamesinin 1233’üncü sayfasında yer alan bilgiler:

 
Şüpheli Turan ÇÖMEZ’ e ait ASUS marka bilgisayar içersindeki hard disk incelendiğinde
“Bay Eymür.doc” isimli bir MSword dosyası incelendiğinde, ehudperez@inMail24.com isimli e posta adresinden admin@atin.org isimli e posta adresine gönderildiği ve aynı e postanın gulerkomurcu@superonline.com turhancomez@yahoo.com e posta adreslerine yönlendirildiği, söz konusu e posta içerisinde ise;  “EYMUR BEY, BEN ISRAELLI GAZETECIYIM VE SIZIN COK YAKINDA DOGU BEYIN, ALFA BIRIMINDEKI SECKIN SINIF OLAN OZEL BIRLIK TEN ATMACA, SIRTLAN VE AKBABA TARAFINDAN OLDURULECEGINIZI BEKLIYORUZ. ATMACA, AKBABA VE SIRTLAN 1,92 BOYLARINDA VE IRI KASLILAR. ATMACA , SIRTLAN VE AKBABA, SIZI INFAZ ETMEK ICIN " VUR EMRINI"  BEKLIYORLAR.”
“DOGU BEY, COK DEGERLI BIR DOSTUM VE TEL AVIV DE BASLAYAN DERIN DOSTLUGUMUZ DEVAM EDIYOR. BIZLER DOGU BEYI DESTEKLIYORUZ VE SU ANDA BULUNAN ISLAMI TERRORIST R.T. ERDOAGAN IN YIKILMASINI VE IKTIDARA DOGU BEYIN GECMESI ICIN TUM GUCUNUMUZU KULANACAGIZ. ERDOGAN I OLDURMEK ICIN, MOSSAD IN YETKILISI "MEIR DAGAN" GECENLERDE DOGU BEYLE GORUSTU. MEIR DAGAN, DOGU BEYDEN TERRORIST ERDOGAN I SUIKASTLA OLDURMEK ICIN IZIN ISTEDI. DOGU BEY, BU KONUYU DUSUNECEGINI SOYLEDI. MEIR DAGAN, DOGU BEYDEN HABER BEKLEYECEGINI VE HABER ALIR ALMAZ, 10 KISILIK MOASSAD IN EN KESKIN SUIKAST VURUCU TIMINI ANKARA YA YOLAYACAGINI BELIRTTI. KASIM AYLARDA ISE RUSYA DERIN DEVLETININ 2 NUMARALI ISMI " DUGIN " ILE GORUSTU. DUGIN, DOGU BEYE 3 COK GIZLI DOSYA VERDI 1. AMERICAN DERIN DEVLETI 2. NATO 3. CIN DEVLETI.”
“DOGU BEYE, 90 LI YILARDA COK GIZLI MEKTUPLAR GELIYORDU. BAZI MEKTUPLAR AYDINLIK-ANKARA BUROSUNDA GOREVLI S.Y. YE GELIYORDU. S.Y., BU MEKTUBLARI DOGU BEY E VEREREK BILGILENDIRIYORDU. DOGU BEY, S.Y. YI KONTRAGERILLANIN ICINE SIZMA GOREVI VERDI . S.Y., KONRTAGERILLANIN ICINDEKI AHMET CEM ERSEVER LE GORUSMEK ICIN ARAYA ADAMLAR KOYARAK SONUNDA ERSEVERLE YUZYUZE GORUSTULER.ERSEVER , BOLGEDEKI KONTRAGERILLANIN FAALIYETLERININ ANCAK %15 INI ANLATTI. S.Y., TAMAMEN KONRTRAGERILLANIN ICINE SIZMAYI BASARMISTI VE SONUNDACOKERTTI. PEKI S.Y. KIMDI? S.Y. NIN ACILIMI " SONER YALCIN " yazdığı, 
E Postanın Devamında; 1950 yıllarda Natonun isteği üzerine  Özel Harp Dairesinin kurulduğu, Emekli General Hasan KUNDAKÇI’nın kontragerillanın eylemleri için Ahmet Cem ERSEVER’i görevlendirdiği, kontragerillanın bir çok cinayet işlediği, pkk’nın uyuşturucu trafiğinden elde ettiği geliri önlemek amacıyla uyuşturucu trafiğini yönetmeye başladığı, ele geçirilen pkk lıların işkence ile konuşturulup itirafçı yapılarak kontragerilla eylemlerinde kullanıldığı, ersever’ın en onemlı tim elemanlarının kod adlarının mete , mahmut , hakan ,cerkez ethem , testere ve yesıl olduğu, bu şahısların Elazığ İnsan Hakları Derneği Başkanı Metin CAN, Doktor Hasan KAYA, Dep milletvekili Mehmet SİNCAR ve Musa ANTER cinayetlerini işlediği, şeklinde iddiaların bulunduğu,

SAYFA 1234’TEKİ BİLGİLER

“İlhan Han.doc” isimli MSword dosyası incelendiğinde; değişik tarihlerde ilhanhan@hotmail.com isimli e posta adresinden gulerkomurcu@superonline.com ve guler.komurcu@aksam.com.tr isimli e posta adreslerine gönderilen e postalar olduğu, söz konusu e mail içeriğinde ise, Uğur MUMCU’nun Türk ismi ve kimliği taşıyan Pilot Necati isimli şahsın servislere çalıştığının öğrenmesi nedeni ile öldürüldüğü, Tansu ÇİLLER’in Abdullah ÇATLI’ya  KGT isimli birimin kurulması için 500 milyar verdiği, asıl ismi kamu güvenliği birimi ancak bu KGB (rus gizli servisi) çağrıştırdığı için görmediği, şeklinde iddiaların yer aldığı ayrıca “bu ay bizim dergide bu olayların hemen hepsini açıklayacağım..”, “tayyip yeşili yakalamış yargı önüne çıkartmışş..şimdi tayyibe bi süikast düzenlenirse şaşma..” şeklinde yazdığı,

 

Haber 7

 



Bu haber 1,912 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,728 µs