En Sıcak Konular

Türkiye onun için dua etti...

26 Mart 2009 10:22 tsi
Türkiye onun için dua etti...  
 
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için genel merkez binasında partililer gece boyunca dua etti. Çok sayıda partili sağlıklı haber alabilmek amacıyla genel merkez binasından ayrılmadı.

Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopter Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde dağlık araziye düşmüştü. Yazıcıoğlu ile birlikte beraberindeki 5 kişi yaralanmıştı. Haberin duyulmasının ardından partililer genel merkez binası önüne akın etti. Zaman zaman BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu tarafından açıklama yapılarak kamuoyu bilgilendirdi. Topçu en son açıklamasını gece saat 03.30 sıralarında yapmış ve sonuç alınamamasından duyduğu üzüntüyü dile getirmişti.

Öte yandan genel merkez binası önünde bir araya gelen partililer de genel başkanları için dua ederek tekbir getirdi. Zaman zaman, partide hareketlenme yaşandı. Genel merkez binasından alkış sesleri ve çığlıkların duyulması ile beraber partililer, Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayatta olduğunu sanarak genel merkez binasına akın etti. Ancak alkışların ve ıslıkların başka amaçlı yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan gece boyunca genel merkez binası önünde bekleyen partiler için Türk Kızılay'ı çay servisi yaptı. BBP Genel Merkezi'ne gece, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun ziyaret etti. Çok sayıda partili genel merkez binası önünde sabahladı. Bir çok basın mensubu da gece boyunca yaşanan gelişmeleri saniye saniye seyircilere aktarmaya çalıştı.

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde partisinin mitingine katılan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, buradan helikopterle Yozgat'ın Yerköy'e ilçesine hareket etmişti. Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopter Göksun ilçesinde düşmüştü.

cihan
 



Bu haber 673 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,304 µs