'Ulaşıldı' bilgisini bakanlık yalanladı! 'Ulaşıldı' bilgisini bakanlık yalanladı!

En Sıcak Konular

'Ulaşıldı' bilgisini bakanlık yalanladı! 25 Mart 2009 18:48 tsi
'Ulaşıldı'  bilgisini bakanlık yalanladı! Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ulaşıldığını açıkladı. Ulaştırma Bakanlığı kaynakları bu bilginin doğru olmadığını duyurdu.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI OLAY YERİNE HENÜZ ULAŞILAMADIĞI BİLDİRİLDİ

Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken düşen ve içinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin düştüğü bölgeye henüz ulaşılamadığı bildirildi.

AA muhabirinin Ulaştırma Bakanlığı kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında Hacı Ömerli Köyü mevkisinde düştüğü belirlenen helikopterle ilgili arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Arazinin dağlık olması nedeniyle henüz bölgeye ulaşılamadığı, bölgede havadan ve karadan arama çalışmalarına devam edildiği kaydedildi.

BAŞBAKANLIK ACİL DURUM YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN AÇIKLAMASI

Başbakanlık Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü, sivil savunma ve kurtarma birliği, Jandarma birliği ve köy korucularından oluşan arama kurtarma birliklerinin karadan olmak üzere, Genelkurmay Başkanlığınca gece görüş kabiliyetli bir helikopterin, Sağlık Bakanlığının ambulans helikopterinin ve Emniyet Genel Müdürlüğünün bir helikopterinin havadan olay yerine sevk edildiğini bildirdi.

Başbakanlık Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun seçim gezileri sırasında kullandığı helikopterin Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinden hareket ettikten sonra düştüğünün haber alınması üzerine, helikopterin düştüğü yerin koordinatlarının hızla tespit edildiği belirtildi.

Sivil savunma ve kurtarma birliği, Jandarma birliği ve köy korucularından oluşan arama kurtarma birliklerinin karadan, Genelkurmay Başkanlığınca gece görüş kabiliyetli bir helikopterin, Sağlık Bakanlığının ambulans helikopterinin, Emniyet Genel Müdürlüğüne ait bir başka helikopterin de havadan olay yerine sevk edildiği ifade edilen açıklamada, konuyla ilgili çalışmaların devam ettiği kaydedildi.


KAHRAMANMARAŞ VALİSİ TANILIR: BERİT DAĞLARI HACIÖMERLİ KÖYÜ CİVARINDA DÜŞTÜĞÜ BELİRLENEN HELİKOPTERE HENÜZ ULAŞILAMADI

Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan ve Berit Dağları Hacıömerli köyü civarında düştüğü belirlenen helikoptere henüz ulaşılamadığını bildirdi.

Vali Tanılır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, helikoptere ulaşılması için tüm ekiplerin bölgeye sevk edildiğini ve arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ekiplerin arama çalışmalarını Berit Dağları Hacıömerli köyü civarında sürdürdüğünü ifade eden Vali Tanılır, ekiplerin ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibatlı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.


"KAZA YERİNE ULAŞILDI" BİLGİSİ

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ulaşıldığını açıkladı.

Bilici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Bana gelen bilgilere göre, kurtarma ekipleri olay yerine ulaştı. Muhsin Yazıcıoğlu yaralı, şuuru açık. Arkadaşlar kendisini hastaneye ulaştıracaklar. Henüz hastaneye kaldırılmadı'' dedi.

Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin, Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken Kayseri Erkilet Havaalanı'nda yakıt ikmali yapacağı öğrenildi.



Bu haber 664 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    4,165 µs