En Sıcak Konular

Yine Kamer Genç...

24 Mart 2009 20:10 tsi
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, AK Parti'nin 29 Mart yerel seçimlerinde oylarını arttırması halinde, demokratik rejimin tehlikeye gireceğini savundu.

Tunceli'ye gelerek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Mazlum Arslan'ı seçim bürosunda ziyaret eden Milletvekili Kamer Genç, seçime ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin bir çok ilini gezerek hemşehrilerinden 29 Mart yerel seçimlerinde CHP'yi desteklemeleri ve AKP'ye oy vermemelerini isteyen Genç, AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı'nın seçimlerden çekilmesini istedi.

AK Parti'nin Tunceli'de beyaz eşya dağıtımı yaparak ayağına kurşun sıktığını söyleyen Genç, "Tuncelili vatandaş AK Parti'liye oy verdiği zaman, (Bunlar buzdolabına çamaşır makinesine satıldı) diyecekler." şeklinde konuştu.

AK Parti'nin Türkiye ve Tunceli'de oylarının artmaması için çalışmalar yürüttüğünü ve bu amaçla da Tunceli'ye geldiğini ifade eden Genç, "Seçime giderken tek isteğimiz AK Parti'nin burada oy almaması, çünkü AK Parti, Türkiye'de oy aldığı zaman, Tayyip'in önünü kesmek mümkün olmayacak, demokratik rejim tehlikeye girecek. Bunu en iyi gören ben olduğum için Türkiye'nin her tarafına gidiyorum, en azından AK Parti'nin hak ettiği kimliği halka tanıtmaya çalışıyorum. Buraya geliş amacımda budur." dedi.

AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı'nın adaylıktan çekilmesini isteyen Genç, "AK Parti'de liste başı olan aday iyi bir arkadaşımız. Yakından tanıdığımız bir arkadaş ancak, ona oy veren, parayla oy veriyormuş buzdolabı sayesinde veriyormuş gibi bir görüntü oluştu. Bu da insanları rencide edici bir durumdur. Ben bu adayın yerinde olsam adaylıktan çekilirim." diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Belediye Başkan Adayı Mazlum Arslan ise Milletvekili Genç'in seçim bürosuna ziyaret ederek kendilerine destek vermesinden ötürü teşekkürlerini iletti.

cihan



Bu haber 670 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,430 µs