En Sıcak Konular

Kamer Genç'ten CHP adayına destek

24 Mart 2009 16:48 tsi
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, 29 Mart yerel seçimlerde Tunceli'de CHP adayı Mazlum Arslan'ı desteklediğini belirtti.

CHP'nin Tunceli Belediye Başkan adayı Mazlum Arslan'ın seçim bürosunu ziyaret eden Kamer Genç, 29 Mart seçimlerinde kentteki CHP adayı Arslan'ı, İstanbul'da ise, yine Tuncelili olduğu için değil, görevi layıkı ile yapacağına inandığı için CHP adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açıkladı. Genç, “Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da seçildiği zaman İstanbul o zaman gerçek halk iradesiyle yönetilmiş olacak. İstanbul'da büyük kamu kaynakları var gerçek anlamda halk için harcanırsa iyi hizmetler olur” dedi.

Kamer Genç, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın suistimaller yaptığını öne sürerek şunları söyledi:
“İstanbul Belediye Başkanı, ‘meslek edindirme' adı altında kurs açmış, bu kurslara 260 trilyon lira (260 milon TL) para vermiş. Bu 260 trilyon parayı da alan Tayyip Erdoğan'ın dünürü. Bunu Zekeriya Kahraman'a vermiş ‘Beyaz Holding' diye bir şirket kurmuşlar. Ama bu şirket sonradan isim değiştirmiş ve güya 3 bin 800 eleman çalıştırmışlar. Yani bu para orada bir takım kişilerin cebine girmiş. AKP'nin seçim propagandası için harcadığı paralar buralardan geliyor. Bunun dışında Tayyip Erdoğan'ın vefat eden Futbol Federasyonu eski Başkanı Hasan Doğan ile olan ilişkisi var. Ona sağlanan arsa rantları var. Hasan Doğan'ın Başbakan'ın oğluna gemi satması gibi gerçekler var ortada.”

Milletvekili Kamer Genç, Tunceli halkının Başbakan'a direnç göstermesi gerektiğini ve parayla satılmayacağını kanıtlayacağını belirterek, “Tunceliler'in herşeyi düşünmesi lazım. AKP burada oy alırsa, ‘Tunceliler kendini sattı’ derler. Ama bizim insanımız asla kendini satmaz. Biz onurluyuz bu durumu asla kabul etmeyiz. AKP’den aday olan Cihan Acıkgöz, iyi, dürüst biri ama, bu noktadan sonra kim ona oy verse parayla vermiş gibi bir hava olacak. Bu arkadaşımız hemen seçimlerden çekilmelidir. Yani aldığı oyları buzdolabı sayesinde almış gibi oluyor. Ortada böyle bir görüntü var. Tunceli halkı Başbakan’a direnç göstererek AKP’ye oy vermeyecektir ve oylarını satmadığını seçimlerde ispatlayacaktır” diye konuştu.

HÜRRİYET



Bu haber 652 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,699 µs