En Sıcak Konular

Dilmen Galatasaray için ne dedi?

23 Mart 2009 09:54 tsi
Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün Eskişehirspor karşısında mağlup olan G.Saray için çok ilginç yorumlarda bulundu...

Rıdvan Dilmen / Milliyet


Tatile girmişler


Eskişehirspor’u kutlarım. Oyun 11’e 11 iken de 11’e 10 iken de yürekli oynadılar. Aslında maçın başından itibaren 10 kişi oynuyorlardı. Çünkü Batuhan hiçbir şey yapmıyordu. Geç de olsa hoca kendisini çıkardı.
Aslında bu sonuç bana hiç sürpriz olmadı.

Çünkü Hamburg maçından sonra Galatasaraylı oyuncular tatile çıkmışlar bile. Bence yazın gidecekleri Bodrum’u hayal ediyorlar. Eskişehir maçını bir kenara bırakın, eğer siz sezonun en önemli sınavı olan Hamburg maçına Serkan Kurtuluş, Kewell, Hakan Balta ve Volkan dörtlüsü ile çıkıyorsanız doğru yönetilmiyorsunuz demektir. Başkanından, teknik adamına kadar.

Geçen seneki şampiyonluk Galatasaray’ı geriye götürdü. Aslında büyük zararlar verdi. Kafanıza göre teknik adam değiştirirseniz, nasıl olsa hocasız da bu işler gidiyor derseniz, sezon ortasında Kadıköy’de final oynama hedefiniz varken takımın en iyi ismini sadece para kazanmak için gönderiyorsanız bu işi beceremiyorsunuz demektir. Bülent Korkmaz’ın Meira’ya izin vermesi için deli olması lazım. Ama sesini çıkarmaması, her şeye evet demesi de yanlış.

Böyle davranırsanız kendi kariyerinizle oynarsınız. Oyuncular da Meira giderken, “Demek ki yönetimin hedefleri büyük değil” diye düşünmüşlerdir.
Galatasaray’ın çiftlik gibi yönetilmesi gerçekten üzücü. Taraftarlar, camia umurlarında değil. kendi eğlencelerine bakıyorlar. Adnan Sezgin, kafasına göre hoca değiştiriyor, takım yapıyor, Feldkamp, “O gitsin, bu gelsin” emirleri yağdırıyor ve sürekli skandallar yaşanıyor. Galatasaray’ın bu durumlara düşmesi kaçınılmaz bir sondu.

Bu Lincoln ilk yarıda maradona değil miydi? Şimdi ne oldu? Bir defa Bülent hoca, takıma gelirken 1-0 yenik başladı. Lincoln için söylediği o sözlerden sonra, oyuncu da “Nasıl olsa bu beni sezon sonunda gönderir” diye umursamaz, vurdumduymaz bir görüntüye büründü. Siz çalıştırdığınız takımın önce menfaatini düşüneceksiniz. Oyuncunuzu hep sahada tutmanın uğraşını vereceksiniz.

Hesaplaşma sezon ortasında olmaz, lig bittikten sonra yapılır. Artık sezon sonuna kadar Lincoln’den bir şey beklemesin zaten.
Ben Galatasaray’ın bu sezon ilk ikiye gireceğini sanmıyorum. Sivas ve Beşiktaş hırslarıyla, özverileriyle bulundukları yeri hak ediyorlar. Bu tablonun değişeceğini düşünmüyorum.

 



Bu haber 542 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,686 µs