-Video | " /> -Video | "/>

En Sıcak Konular

Erdoğan'dan M. Ali Erbil yanıtı -Video

20 Mart 2009 14:35 tsi
Başbakan Erdoğan, partisinin 51. mitingini Karaman'da yapıyor. Erdoğan, kendisini televizyona çağıran Baykal'a Mehmet Ali Erbil göndermesi yaparak cevap verdi

Başbakan Erdoğan, partisinin 51. mitingini Karaman'da yapıyor. Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

"Nasıl hakaret yağdırdıklarını görüyorsunuz. Ankara'dan dışarı çıkamadılar. Ofislerinden kafalarını dışarıya çıkaramadılar. En son Sayın Baykal Mardin'den Kars'a kadar gitti. Memnun olduk.

Ciddi bir projeleri var mı? Yok. Çünkü bunların lugatinde hizmet diye bir şey yok.

Tutturmuş bir televizyon televizyon. Televizyona çıkıp ne yapacaksın. Şov mu yapacaksın. Televole'de var bir adamın onunla beraber şov yaparsın sen. Sana milletim şovun nasıl yapıldığını 29 Mart'ta gösterecek. Sandıktaki şovu göreceksin.,

Bunlar üç kafadar CHP, MHP ve yandaş medyaları. Dikkat edin bunlar aynı dili konuşuyorlar. Aynı şeyi söylüyorlar. Bunlar kendilerini milletin üstünde görürler. Milletin oyunu çobanın oyu yerine koyarlar. Sen benim çiftçime göbeğini kaşıyan diyeceksin sonra çiftçinin hakkını savunma ayağına yatacaksın.

Sayın Baykal ve Bahçeli'ye sakın üç tane Karaman koyununu emanet etmeyin. Kaybedip gelirler."

Sayın Bahçeli daha önce DSP'nin kuyruğuna takıldı. Sonra hükümeti bırakıp kaçtı. Şimdi de CHP ve İkitelli Medyasının peşine takıldı. Sayın Bahçeli klavuzlarını iyi seç. Bunlardan sana klavuz olmaz.

Şimdi de meydanlara saçma sapan iftiralarla konuşuyor. Sayın Bahçeli beni milletim vekil yaptı. Sayın Bahçeli iddialarını ispatlamazsan namertsin. Bundan daha iyi fırsat olur mu? Tam seçim arefesi.. Hangi savcıyla nerede ne konuşmuşum onu anlat.

Sayın Bahçeli'ye buradan Nasrettin Hoca fıkrası ile  diyorum ki.. Sayın Bahçeli yol üzerine tel gerecek. Koyunlar otlarken araya takılacaklar. O yünleri toplayacak. Eğirecek ip yapacak hırka örecek. Sonra pazara gidip satacak borcunu ödeyecek. Ondan sonra da namert olup olmadığını ispatlayacak.

Dereye su gelene kadar kurbağanın gözü patlarmış.

Biz Karamanlı Şeyh Edebali'nin siyasetini izliyor. Öfke onlara saygı bize diyoruz.

Burada çiftçilerimize bir müjde vermek istiyorum. Ziraat Bankası'ndan kredi kullanan çiftçilerin vadesi 18 aydan 24 aya çıkarıldı. Yatırım kredileri 5 yıldan 7 yıla çıkarıldı.

mavi tünel projesini bitirdiğimizde Karaman Türkiye'nin ve dünyanın önemli merkezlerinden biri haline gelecek. Hızlı tren projesi Karaman'a önemli bir fayda getirecek. Karaman'a hizmet taşımaya devam edeceğiz.

Buradan birazdan ayrılacağız. Buradan ayrıldıktan sonra yan gelip yatmak yok. Bu projeleri herkese anlatacağız. Daha ileri bir Türkiye için çalışacağız. Daha ileri bir Türkiye daha ileri bir Karaman için çalışacağız.

Ayrıntılar gelecek


Haber 7



Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,370 µs