En Sıcak Konular

Arınç: Darbecileri görüp de kaçmadık

20 Mart 2009 14:00 tsi
AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Bingöl'de partililere sesleniyor. 28 Şubat göndermesi yapan Arınç, konuşmasında 27 Nisan muhtırasına karşı duruşu şöyle anlattı:

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, yerel seçimler için partisi adına katıldığı Bingöl mitinginde ilginç açıklamalar yaptı. AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Serdar Atalay için Bingöllülerden destek isteyen Arınç, 80 ilde milletvekili çıkardıklarını, önümüzdeki dönem Tunceli'den de milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

AK Parti için, "Milletin kabul etmiş duasıdır" tanımını yapan Arınç 28 Şubat döneminde yaşananlara da göndermelerde bulunarak ,"Geçmişte darbecileri görüp kaçanlara şahit oldunuz. Muhtıraları gördük kaçmadık adam gibi durduk." dedi. 

Bingöl'de medyana toplanan kalabalığa hitap eden Manisa Milletvekili Bülent Arınç, "AK Parti bu ülkenin kabul olmuş duasıdır. AK Parti tüm Türkiye'nin partisidir. Bizim 80 ilde milletvekilimiz var. Allah'ın izniyle iki yıl sonra Tunceli'de de milletvekilimiz olacak. Belediye başkanımız da olacak." dedi.

Geçmiş hükümet dönemlerinde yaşananlara dikkat çeken Arınç şöyle konuştu: Geçmişte darbecileri görüp kaçanlara şahit oldunuz. Muhtıraları gördük kaçmadık adam gibi durduk. Sizin bize verdiğiniz emanetin arkasında durduk. Kaçmadık. Hizmet yaptık. Millet için çalıştık. Yollar, köprüler, barajlar yaptık. Gece gündüz çalışmadan mücadele ettik. 40 yıldır siyaset yapıyorum. yaşım 60'a geldi yine aynı yolda devam ediyoruz. Düşüyoruz kalkıyoruz. Asla istikametimizden şaşmıyoruz. Millete tepeden bakan. Milletin kılık kıyafetiyle alay eden. Milleti küçük düşüren siyasi partilerden olmadık. "


(Haber 7)

 

 



Bu haber 550 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,123 µs