suikast iddiası! | " /> suikast iddiası! | "/>

En Sıcak Konular

Erdoğan'a şok suikast iddiası!

18 Mart 2009 15:48 tsi
Erdoğan'a şok suikast iddiası! Başbakan Erdoğan'a Tekirdağ mitingi sırasında suikast planlandığı iddia edildi.

Ergenekon Davası sebebiyle iç ve dış tehditler aldığını açıklayan Başbakan Erdoğan'ın dün Tekirdağ'da büyük bir tehlike atlattığı iddia edildi.İddiaya göre Başbakan Erdoğan bir suikast planından son anda kurtulmuştu.

Başbakan'ın mitinginde silahla yakalanan şahıs sorgulanıyor 
 
 
Başbakan Erdoğan'ın Tekirdağ'da düzenlediği mitinge giriş yapmak isteyen ve bir şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu.  
 
Başbakan Erdoğan'ın 16 Mart günü Tekirdağ'da düzenlediği mitinge giriş yapmak isteyen ve ismi açıklanmayan bir şahıs arama kapısında şüpheli hareketlerinden dolayı durduruldu. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu.Bunun üzerine gözaltına alınarak 2 gün boyunca Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şahıs daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

SORGU İŞLEMLERİ İÇİN İSTANBUL'A GÖTÜRÜLDÜ

Tekirdağ polisi şehirdeki miting öncesi yaptığı çalışmalarda silahlı bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Sorgu işlemi için İstanbul'a getirilen şahsın Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulandığı öğrenildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 16 Mart 2009 tarihinde Tekirdağ'da düzenlediği miting sırasında üzerinde silah bulunan bir kişinin gözaltına alındığı ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre ismi açıklanmayan kişinin pazartesi günü düzenlenen mitingde konuşmaların yapılacağı alana girmek isterken şüpheli davranışlar sergilemesi üzerine gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheliyi gözaltına alarak üst araması yapan polis bir adet ruhsatsız tabanca buldu.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından 2 gün süreyle sorgulanan şüphelinin ilk ifadelerinin çelişki olduğu ve İstanbul'a gönderilerek Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulandığı öğrenildi.

ADANA'DA DA POLİS ALARMA GEÇMİŞTİ

Başbakan Erdoğan'a Adana'da da suikast girişimi iddiası ile emniyet 5 kişi gözaltına almış ve bu kişilerin bağlantıları araştırılmıştı. 5 kişi daha sonra çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmıştı.


"BEDEL ÖDEMEYE HAZIRIZ" DEMİŞTİ

Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin karanlık geçmişiyle yüzleştiği Ergenekon soruşturmasıyla ilgili iç ve dış tehditler aldığını söylüyordu. Son olarak, Diyarbakır'daki parti mitinginin ardından basın mensuplarına "nereye kadar gidecekse gideceğiz, bedel ödemeye hazırız" demişti.



Bu haber 696 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,145 µs