En Sıcak Konular

Ertuğrul Sağlam Fener'e karşı iddialı

18 Mart 2009 13:57 tsi
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Kendi sahamız ve taraftarımızın önünde bu maçı kazanarak bu sezon taraftarımıza bir Fenerbahçe galibiyeti armağan etmek istiyoruz'' dedi.

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 20 Mart Cuma akşamı ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile önemli bir maç oynayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin son haftalarda kaybettiği puanlardan sonra şampiyonluk yarışından uzaklaşmamak için bu maçı önemli bir fırsat olarak kullanmak isteyeceğini kaydeden Sağlam, kendilerinin de hedefleri olan lig 5'inciliği için mücadele verdiklerini hatırlattı.

Sağlam, bu nedenle sahadaki 3 puanın her iki takım için de oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, ''Kendi sahamız ve taraftarımızın önünde bu maçı kazanarak bu sezon taraftarımıza bir Fenerbahçe galibiyeti armağan etmek istiyoruz. Çünkü bundan önce rakibimizle bu sezon ligde ve kupada defalarca oynadık ve hepsini kaybettik'' dedi.

Bu maçta kaybedilecek puanların hem Bursaspor hem de Fenerbahçe'ye zarar vereceğine değinen Sağlam, iki takımın da sahadaki 3 puanın tamamını alabilmek için kıyasıya mücadele içinde olacaklarını ifade etti.

Ertuğrul Sağlam, ''Şartlar ne olursa, oyun ne olursa olsun kazan'' anlayışının kendilerine uzak bir anlayış olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Kazanırken izleyenlere keyif veren, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalışan bir anlayışla sahada mücadele edeceğiz ve keyif veren bir futbolla kazanmak en büyük arzumuz olacak. Volkan Bekiroğlu, Ali Tandoğan ve Kirita'nın sarı kart cezalısı olmaları tabi bizi sıkıntıya soktu. Bunun yanında Tadeu'nun şanssız sakatlığının biraz uzun sürecek olması da bizim adımıza üzüntü verici. Kemalde bir sakatlık var, antrenmanlara katılamıyor. Volkan Şen daha takımla antrenmanlara çıkamadı. Sercan'ın arka adalesinde ufak bir problem var. O açıdan değerlendirdiğimizde bu karşılaşmada bayağı bir eksiğimiz olacak. Ama kesinlikle bizim futbol anlayışımızda herhangi bir mazeretin arkasına sığınarak kendimizi aklama, haklı çıkarma gibi hiç bir düşüncemiz olmamıştır bugüne kadar. Dolasıyla o arkadaşlarımızın yerine oynayacak arkadaşlarımız en az onlar kadar kaliteli oyunculardır. Biz onlara sonuna kadar güveniyoruz. Onlar da yakaladıkları şansı iyi değerlendirip hem bu eksikliklerimizi bize hissettirmeyecekler, hem de bundan sonraki dönemle alakalı da bu takımda forma mücadelesi içinde 'biz de varız, hocam bundan sonraki dönemde unutma' mesajlarını hem bize hem taraftarımız hem de spor kamuoyuna vereceklerdir. Bundan adım gibi eminim.''

Bir gazetecinin ''Fenerbahçe'de Alex'in oynayamayacak olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusu üzerine Sağlam, ''Alex Fenerbahçe için önemli bir oyuncu, kilit bir oyuncu. Özellikle ofansif anlamda takıma yön veren bir oyuncu. Tabii ki Alex'in olmaması bizim adımıza olumlu bir gelişme gibi görünse de onun yerine oynayacak arkadaş da mutlaka kendini göstermek isteyecektir'' yanıtını verdi.

aa



Bu haber 554 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,679 µs