En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'na soğuk duş

17 Mart 2009 17:45 tsi
Mısır Çarşısı'nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir grup esnaf tarafından protesto edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gezilerine devam ediyor. İstanbul'daki seçim gezilerine devam eden Kemal Kılıçdaroğlu, önce Sirkeci'deki kamyoncularla bir araya geldi. Kamyoncuların dertlerini dinleyen Kılıçdaroğlu, kamyoncuların sorunlarını çözme sözü verdi. Bu sırada, Sinan Öz isimli bir kamyoncu, "Milletvekili olmak için 2 yıl önce bizden oy istediniz verdik. Ama bu 2 yıl içerisinde bize ne yaptınız?" şeklinde sordu. Kılıçdaroğlu da, CHP'nin kamyoncuların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu daha sonra Mısır Çarşısı'na geçti. Esnaflarla selamlaşan Kılıçdaroğlu, Pazar günü yapılacak mitinge değindi. Kılıçdaroğlu, "Biz miting başvurumuzu yaptık. Bize miting yeri göstersinler. Biz İstanbul'da bir miting yapmak istiyoruz. Herhangi bir tartışmaya, ortamı germeye gerek yok. İlk dilekçeyi biz vermiştik ama gerçekleşmedi. Sonuçda biz yine mitingimizi yapmak istiyoruz." dedi. Çağlayan'da Saadet Partisi'nin de miting yapacağının hatırlatılması üzerine CHP eski İl Başkanı Gürsel Tekin, "Hayır biz vazgeçmedik. Bizim önerilerimiz de var. Önerilerimiz arasında Taksim de var, hem 1 Mayıs için prova olur. İnşallah bize miting yapacak bir alan gösterirler." şeklinde konuştu.

Bu arada, Kemal Kılıçdaroğlu bir grup esnaf tarafından protesto edildi. Vatandaşlardan biri Kılıçdaroğlu'na, "Bunların genel başkanları bir önceki seçimden sonra evine kapandığı gibi bunları da evlerine kapacağız." şeklinde seslendi. Tepki vermeden yürüyen Kılıçdaroğlu ve beraberindeler, bu sefer bazı esnafların protestosuyla karşılaştı. Esnaflar, "En büyük başkan Topbaş" ve "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde slogan attı.

CİHAN



Bu haber 708 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,911 µs