şok iddia | " /> şok iddia | "/>

En Sıcak Konular

Gözaltındaki astsubaylarla ilgili şok iddia

16 Mart 2009 17:01 tsi
Gözaltındaki astsubaylarla ilgili şok iddia Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi'nde görev yapan ve gözaltına alınan Astsubay Ali Balta'nın babası Mesut Malta, 20 dakika görüştüğü oğluyla ilgili çok çarpıcı konuştu.

2. Hava İkmal Bakım Merkezi'nde gözaltında tutulan oğluyla yaklaşık 20 dakika kadar görüşebilme imkanı bulduğunu belirten baba Balta, oğlunun durumundan hiç hoşnut olmadığını söyledi. Görüşme sırasında sorduğu sorulara oğlu Ali Balta'nın makul ve mantıklı cevaplar vermediğini; yaptığı hareket ve davranışlarında çok anormal olduğuna dikkat çeken baba Balta, "Oğlumun akıl sağlığından şüphe ediyorum. Yetkililere buradan sesleniyorum: Benim oğlumun sağlık durumu çok kötü. Bir an önce tedbir alınmasını istiyorum. Oğlumun bir an önce hastaneye kaldırılarak sağlık raporu alınmasını talep ediyorum." dedi.

Avukatının defalarca Kayseri'ye gelerek oğluyla görüşmek istemesine rağmen neden görüştürülmediğini oğluyla görüştükten sonra daha iyi anladığını ifade eden baba Balta, 2. Hava İkmal Bakım Merkezi nizamiyesinden çıkmasına rağmen aklının oğlunda kaldığını dile getirdi.

Görüşme sonrasında ayrılırken elini uzatmasına rağmen oğlunun elini uzatmadığını belirten baba Balta, "Ben vedalaşmak için elimi uzattığımda bana 'ne diyorsun' diye karşılık verdi. Ancak elimi öpmeyecek misin diye sorduktan sonra elimi öpmeye çalıştı. Ben memleketimize gidiyorum selam söylemeyecek misin diye sorduğumda hiçbir karşılık vermiyor. Oğlum müthiş derecede depresyon geçiriyor. Yetkililerden yardım istiyorum." diyerek çaresizliğini dile getirdi.


(CİHAN)

 



Bu haber 899 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,351 µs