Arınç'a kızdı | " /> Arınç'a kızdı | "/>

En Sıcak Konular

Emin Çölaşan Arınç'a kızdı

16 Mart 2009 13:50 tsi
Emin Çölaşan Arınç'a kızdı Bülent Arınç'ın, Genelkurmay'la yaşadığı ateşli polemik, Emin Çölaşan'ın tepkisini çekti. Polemiğe dahil olan Çölaşan sert konuştu..

Emin Çölaşan, Kanal B'de Gürbüz Evren'in hazırlayıp sunduğu Bekleme Odası programın gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bülent Arınç'ın TSK'ya yönelik sözlerini değerlendiren Çölaşan da zehirzemberek açıklamalarda bulundu.

KÜRSÜLERDE AĞLIYOR
Bülent Arınç çok ilginç bir adam. Kürsülerde çıkıp nutuk atarken ağlar. Sonra çıkarır mendilini, gözyaşlarını siler. Böyle acayip bir adam.
İşte bu acayip adam geçtiğimiz günlerde öyle bir laf etti ki.. Arınç, "Askerlikten başka her şeyi yapmışlarç İyi ki bizim ordumuz bu generallerin zamanında bir savaş yapmamış. Allah bizi korumuş" dedi.

O TAŞRADA AVUKATKEN
İsim vermiyor bunu söylerken ama kastettiği Hurşit Tolon ve Şener Eruygur Paşalar. Bülent Arınç unutmasın ki o taşrada avukatken o generaller daha küçük rütbeliyken PKK ile dağ başında savaşan adamlar. Ben Hurşit Paşa ve Şener Paşa ile gazeteci kimliğimle tanıştım. Bu kişiler kelle koltukta vuruşmuş, silah elde dağ başlarında PKK ile savaşmış adamlardır. Ardından da daha büyük sorumluluklar getiren görevlere atanmışlardır.

SEN HANGİ SIFATINLA HAKARET EDİYORSUN
Sen hangi sıfatınla, hangi bilginle TSK'da bu kadar önemli görevlerde bulunmuş paşalara hakaret ediyorsun? Bu açıklamaların ardından Genelkurmay açıklama yap gereği duydu. "Önemli olan husus hukuk fakültesi mezunu bir kişinin, yargı kararı olmadan hiçbir kimseyi suçlamaya dolaylı olarak da bir kurumu hedef almaya hakkı ve yetkisi olmadığını hala anlayamamış olmasıdır."

TÜRKİYE O PAŞALARI BÜLENT ARINÇ'A YEDİRTMEZ
"Ben emir eri değilim, ben hukukçuyum. Bana kimse hukuku öğretmeye kalkmasın" açıklamasına kızan Çölaşan, "Sen istediğin kadar hukukçu ol kardeşim Türkiye'de hiç kimse o paşaları Bülent Arınç gibilere yedirtmez. Bülent Arınç'ın bu sözüne gülmek gerekir." dedi.

 



Bu haber 530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,155 µs