En Sıcak Konular

MHP'li vekilden ilginç iddia

15 Mart 2009 11:52 tsi
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım, CHP'lilerin, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni Aytaç Durak'ın kazanması için MHP'ye oy vereceğini iddia etti.

Memleketi Adana'da yerel seçim çalışmalarına katılan Yıldırım, Büyükşehir'de MHP'nin adayı Aytaç Durak'ın oyunun yüzde 42'lerde göründüğünü söyledi.

CHP'lilerin de MHP'ye oy vereceğini öne süren Yıldırım, "Seçim çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yaptığımız kamuoyu araştırmalarında Adana'da ciddi bir sonuç alacağımızı gördük. Şu an oy oranımız yüzde 42." diye konuştu.

Yeni kurulan Çukurova ilçesinde iddialı olduklarını anlatan Yıldırım, "Çukurova'da CHP ile başa baş gidiyoruz. Allah'ın izniyle Çukurova Belediyesi MHP'nin. Seyhan ilçemizin de demografik yapısı göz önünde tutulmalı. 500 bine yakın oy potansiyeli olan bir ilçe. MHP'nin burada ciddi şansı var. DTP'nin AK Parti'ye kaptırdığı çok oyu var. Bu seçimde DTP oylarını geri alacak. Seyhan'da Ahmet Özlü daha şanslı. Yüreğir ilçemizde rakibimiz yok. Recai Doğan ilçede tanınan biri. Çok da seviliyor. Sarıçam'da da öndeyiz." şeklinde konuştu.

"Büyükşehir'de Ümit Özgümüş'ün şansı yok." diyen Yıldırım, şunları söyledi: "Özgümüş, önceki seçimde DYP'den adaydı. 30 bin oy aldı. Bir de CHP aday değişikliğine gitmesi partiyi bitirdi.

CHP'li seçmen Aytaç Durak'ın Büyükşehir'i kazanması için bize oy verecek. Çünkü CHP'liler AK Parti'nin Büyükşehir'i kazanmasını istemiyor. Kendi adaylarının da kazanamayacağını görüyor."

cihan



Bu haber 581 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,095 µs