En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu, Topbaş'a meydan okudu

13 Mart 2009 12:12 tsi
CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, rakibi Kadir Topbaş'ı canlı yayında tartışmaya davet ederek, "Kadir Topbaş delikanlıysa televizyonda tartışalım" dedi.

Özel Halk Otobüsü temsilcilerinin düzenlediği toplantıya katılan Kemal Kılıçdaroğlu toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplarken, Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki en ciddi rakibi Kadir Topbaş'a yüklendi. Kadir Topbaş'ın dün yaptığı açıklamalara değinen Kılıçdaroğlu, "Dün sayın Kadir Topbaş projelerini açıkladığını ve bizim hayallerimizin onun projelerine ulaşamayacağını iddia ediyor.

Sayın Kadir Topbaş'ın bastığı kitaplardan bir tanesi şu, 156. sayfasında sayın Topbaş'ın rekorlarından bazılarını görüyoruz, 21.yy Türkiye'sinde utanç verici bir tablo. Burada yoksul insanlara ekmek verilerek makarna verilerek teşhir ediliyor bu insanlar. Sayın Kadir Topbaş acaba bu teşhirden mutlu mu? kendi projlerini çaldığımızı söylüyo, Sayın Kadir Topbaş’a bizim projelerimizden bir kitapçığı göndereceğim, onlardan hangi projeleri çaldığımızı söylerse çok mutlu olurum.

Biz yoksulları böyle teşhir etmeyeceğiz, yoksul ailede kadının banka hesabına 600 TL para yatıracağız. Acaba bu Kadir Topbaş'ın hangi proje kitapçığında yer alıyordu açıklamasını istiyorum. Sayın Kadir Topbaş proje yapmaktan aciz bir kişidir, proje üretmekten aciz bir kişidir. Proje üretsin ve Sayın Kadir Topbaş delikanlıysa televizyona çıkalım o da bende projelerimizi anlatalım, İstanbullu karar versin buna" şeklinde cevap verdi.

Bir gazetecinin Kadir Topbaş'ın Kılıçdaroğlu'nu kastederek İstanbul'u yönetecek kapasite ve kilosu olmadığı yönünde açıklamalarının sorulması üzerine ilk tepkiyi CHP İl Başkanı Gürsel Tekin, "Cevap bile verilmez" şeklinde verirken, Kılıçdaroğlu ise "Sayın Kadir Topbaş'ın kilosunu bilmiyorum, ama Tanrı'nın yarattığı beyin ikimizde de aynı gram. Eğer Kadir Topbaş kendisine güveniyorsa halkın önünde tartılalım, kilomuz nedir düşüncemiz nedir. Eğer bu işler kiloyla olsaydı Kadir Topbaş belki haklıydı, o zaman bir kaç fırın daha ekmek yiyip kilosunu artırması lazım, perhize sakın girmemesi lazım, çünkü kiloyla aklın olacağını sadece Kadir Topbaş iddia ediyor. Bu da herhalde tıpta yeni bir olay" diye konuştu. Kılıçdaroğlu açıklamalarının ardından cebindeki su faturasını çıkararak faturalarda haksız kazanç elde edildiğini iddia etti.

haber7



Bu haber 578 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,134 µs