En Sıcak Konular

'AKP'ye oy vermeyen şerefsizdir' dedi mi?

12 Mart 2009 22:27 tsi
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Nihat Doğan, Siirt'te yaptığı ve çarpıtıldığı iddia edilen sözleri için bir basın açıklaması yaptı.

Doğan, açıklamasında CHP Siirt İl başkanının kendisi hakkındaki iddialara da sert cevap verdi.

İşte Doğan'nın açıklaması ve tartışmalara neden olan konuşması:

SİİRT'İN VE SİİRTLİNİN ŞEREFİ ŞEREFİMDİR

9 Mart’ ta partimin Beşiktaş ilçe başkan yardımcısı sıfatı ile Siirt ‘teki çalışmalarına katkı sağlamak amacı ile Siirt ‘e gittim.Aynı gün yerel bir televizyonda Siirt belediye başkan adayı ile programa konuk olarak davet edildik.Öncelikle şunu belirtmek isterim ki : ‘’ Ben Siirt ‘e  sanatçı kimliğimle değil ,aktif bir siyasetçi kimliğimle gittim.Hakkımda bu mesnetsiz açıklamayı yapan CHP Siirt İl Başkanı ‘nın bunu bilmemesini ayıplamadım.Çünkü bu kendisinin halktan ve siyaset gündeminden ne kadar uzak olduğunun bir göstergesidir.Sn. İl başkanı ,benim yapmış olduğum konuşmayı dinlemeden , kulaktan dolma bilgilerle şahsıma ağır ithamlar ve hakaretlerde bulunmuştur.

Şöyle ki : ‘’ Şerefiniz varsa Ak Parti ye oy vereceksiniz ‘’ ifadesini kullanmış olduğumu iddia edip, bununla da yetinmeyip , ‘’ gitsin İstanbul daki şerefini temizlesin’’ diyerek  şahsıma hakaret etmiştir. Yayın bandı izlendiğinde böyle bir konuşma yapmadığım görülecektir.
Siirt halkına böyle bir ifade kullanmam akıl kavramlarıyla dahi ifade edilemez.Çünkü Siirt halkı, Tayyip Erdoğan ‘ ın bir şiir okudu diye ceza evine atılması ile demokrasi tarihine düşülen kara lekeyi yine Siirt ‘ten  Başbakan yaparak , yiğidi düştüğü yerden kaldırmış ve demokrasi tarihine  adını altın harflerle  ‘’namuslu ,onurlu,şerefli ve kahraman  Siirt halkı olarak ‘’ yazdırmıştır.

Sn. İl başkanı ‘’ Nihat Doğan çok şerefliyse ,gitsin şerefini temizlesin ‘’ beyanına açıklık getirmesini ,temizlenmeyen şerefimin ne olduğunu hem şahsım hem de kamuoyu merak etmektedir.Tüm kamuoyu da bilmektedir ki ; Nihat Doğan bu güne kadar ilkeleri ve şerefi için yaşamıştır.Şerefine laf edecek insanın öncelikle kendisine bakmasını ve sorgulamasını isterim.

Seçimde hiçbir varlık gösteremeyeceğini anlayanlar ,kendi liderini dahi Siirt ‘e getiremeyenler ,liderleri tarafından kaale dahi alınmayanlar , Ak Parti ‘nin Siirt ‘te seçimi kazanacağını anlayınca bazı şer odaklarıyla harekete geçerek bunun önünü kesmek istemektedirler.Siirt halkı bunlara pirim vermeyecektir.

Siirt ‘in ve Siirt halkının şerefi ,şerefimdir.Bu yanlış beyanlarla kamuoyuna açıklama yapan , hem şahsıma hem mensubu olduğum partime hem de Siirt halkına ağır ithamlarda bulunan,  hakaret eden İl başkanı hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim .

cafesiyaset



Bu haber 732 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,999 µs