En Sıcak Konular

Düzce'nin işi lotoya mı kaldı?

12 Mart 2009 18:30 tsi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Düzce'de Süper Loto oynadı ve oynadığı kuponu CHP Düzce Belediye Başkan adayı Evren Kuşçuoğlu'na vererek, "Bu kupona 50 milyon lira çıktığında Düzce'ye hizmet edeceksin" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öymen, Düzce'ye gelerek seçim ziyaretlerinde bulundu. Esnafı gezen Öymen ve Belediye Başkan adayı Kuşçuoğlu, girdikleri Süper Loto bayiinde kupon oynadı. Kuponu Başkan adayı Kuşçuoğlu'na veren Öymen, "Bu kupona 50 milyon lira çıkarsa bu parayla Düzce'ye hizmet edecek" dedi. Öymen ve partililer daha sonra CHP İl Merkezi'ni de ziyaret ederek seçim çalışmaları konusunda partililerle görüştü. Öymen, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın durumunu yerinde görüyoruz, vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Yerel seçimlerle ilgili biz de görüşlerimizi anlatıyoruz. Ama gördüğümüz tablo çok üzüntü verici. Her gittiğimiz yerde esnaf kan ağlıyor. Siftah yapamayan esnaf çok. Bazı işçiler maaşlarını alamıyor. Düzce'de de gördük, 2-3 ay çalışıyorlar ve parasını alamıyorlar. Sosyal devlette, bir hukuk devletinde böyle bir durumun hiç olmaması lazım. Krizin herkesi etkilediğini biliyoruz."

Türkiye'de en büyük kriz dönemlerinde bu kadar işsizlik olmadığını anlatan Öymen, şöyle konuştu: "Dünyanın en büyük krizini yaşayan ülkelerde bu kadar işsiz yok. Her ülke krizden etkileniyor. Ama işsizlik bu kadar artmadı. Hani kriz bizi teğet geçiyordu? Hani biz etkilenmeyecektik? Herkesten fazla biz etkilendik? Başbakan da kalkıyor, her Allah'ın günü ya muhalefete, ya basına, ya da iş adamlarına yükleniyor. Türkiye çok büyük bir krizin ortasındadır. Hükümet bu gerçekleri, halktan saklamaya çalışıyor.

Başbakan bize laf yetiştireceğine bizim sorularımıza cevap versin. Herkes şikayetçi. Ama karşımızda işini mükemmel yapan bir iktidar var gibi davranıyorlar. Cesareti varsa, gitsin esnafın yanına. Türkiye'nin durumu her konuda üzüntü verici".



Bu haber 653 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,489 µs