En Sıcak Konular

Hıncal Uluç, Vatan'a fena köpürdü!

11 Mart 2009 13:41 tsi
Hıncal Uluç bu.. Sever de döver de... Gazetesini eleştirir ama dışardan vuranlara fırsat vermez... Son cevap Tezkan'a

Sabah'ın usta kalemi Hıncal Uluç bugün sütunundan Vatan gazetesini ve Mehmet Tezkan'ı hedef aldı: "Vatan, çıktığı günden beri Sabah'a saldırıyor, Sabah'ı bitirmeye çalışıyor" dedi.

Uluç, Vatan yazarı Mehmet Tezkan'ın Sabah'la dalga geçmesini ve Sabah'ı, iktidar yalakalığı içinde gerçekleri örtbas etmekle suçlamasınıda es geçmiyor.. Tezkan'a da veriyor veriştiriyor... İpin ucunu kaçırmayın diyen Sabah yazarı, "Pes Mehmet pes.. Yani sen lafı böyle poposundan anlar, ya böylesine çirkin saptırırsan, Sabah ne yapsın.." diye de ekliyor..

(***)


Vatan, çıktığı günden beri Sabah'a saldırıyor.. En son kampanya bile açtılar, "Sabah'a reklam vermeyin" dedi.. Alıştık.. Ama ipin ucunu kaçırmasınlar..
Mehmet Tezkan, hem de gazeteciliğine en inandığım, gidişine üzüldüklerimin başında gelen "Babadan" gazeteci Mehmet Tezkan Vatan'daki köşesinde "Yılın başlığı: 'Uçak düştüğünde pilotlar ölmüştü!' " diye Sabah'la dalgasını geçiyor ve aklınca Sabah'ı, iktidar yalakalığı içinde gerçekleri örtbas etmekle suçluyor.. Sabah, bu başlıkla "Pilotlar havada öldüğü için uçaklar düşmüş.. Toplu kalp krizi falan" demek istiyormuş.. Pes Mehmet pes.. Yani sen lafı böyle poposundan anlar, ya böylesine çirkin saptırırsan, Sabah ne yapsın..
Olayın başından beri, Hollandalılar sadece kendilerini temize çıkaracak açıklamalar yapıp, geri kalan konularda susmuyorlar mı?.
Bu yüzden Türk medyası, sırf AKP'nin Genel Müdürüdür diye, THY'nin son yıllardaki akıllara durgunluk verecek gelişmesini hiçle sayıp, bu ulusal şirketi batırmaya çalışanlarla, suçu ille de Hollandalılara atmaya uğraşanlar arasında ikiye bölünmedi mi?..
Hollandalıları nerdeyse hain ilan edenler, "Uçak düştüğünde pilotlar sağdı. Ama kurtarma ekipleri, zamanında ve doğru müdahale etmedikleri için pilotlar sıkıştıkları kabinde can çekişerek öldüler" diye manşetler atmadı, haberler vermedi mi?.
Şimdi bu ortamda "Uçak düştüğünde pilotlar ölmüştü" lafı haber midir, değil midir?. Bu manşet atılır mı, atılmaz mı?..
Atılırsa, bu hangi teze destek olur?. THY'cileri mi, Hollandacıları mı Tezkan'ın deyişi ile "Koruma"ya alır?.
Tezkan, Hollanda'yı temize çıkaran bu haber için hiç sıkılmadan "Bu manşeti THY'nin basın müşaviri atsaydı ancak bu kadar olurdu" diyor.. Diyebiliyor..
Şimdi ben, "Birisi Vatan'ın yayınlanma sebebini, bazı Vatancıların içindeki bitmez tükenmez kini, nefreti ve yok etme duyusunu anlatmaya kalksa, ancak böyle bir yazı yazabilirdi" dersem Mehmet, haksız mı olurum?..
Adam gibi gazete çıkarmaya bakın Mehmet.. Çünkü Vatan da yaşamalı.. Sabah da.. Haber Türk de.. Ötekiler de..
Bu ülkede hepsine, hem de fazlası ile yer var.. Adam gibi gazete çıkardık mı, 70 milyonluk ülkede toplam 3.5 milyon gazete satma ayıbından kurtuluruz!.., Binlerce işsiz ve umutsuz gazeteci, utancından da..

 



Bu haber 582 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,319 µs