-Video | " /> -Video | "/>

En Sıcak Konular

CHP'li Eryılmaz'ın şok ses kaydı -Video

11 Mart 2009 11:25 tsi
CHP'li Eryılmaz'ın şok ses kaydı -Video CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın ikinci ses kaydı da internete düştü. Ses kaydında 'Alevi Kürt grup' var..

Burada burayı avucuna almış bir grup var yani Alevi Kürt ağırlıklı, CHP’li de değil...

CHP Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın şok ses kaydı yayınlandı... Kayıtta Eryılmaz, müthiş itiraflarda bulunuyor ve CHP parti yönetimine suçlamalarda bulunuyor. İşte Muzaffer Eryılmaz'ın ses kaydındaki sözleri:

"Burada iki tane koyun güdemeyen adam burada Başkan Yardımcısı kadrosunda, müdür kadrosunda. Yollayamıyoruz, atamıyoruz satamıyoruz. Burada mejbur oturup gidiyor adam, Şirret bir adam benim dediğim o. İş veriyorsun iş üretmiyor adam. Şimdi bizim burada emlakta olsun imarda olsun, sosyal hizmetlerde olsun sürekli proje var ben şey manyağıyım elimde bütün dosya dolu.

Gaztelerede var burada ben çalışırken işin yürümemesi için, bir şeyi tarif edemiyorum. Bunlar siyaset falan değil ha bunlar hakkaten ciddi söylüyorum vatan haini bunlar. Çünkü ben ilk 1.5 2 yıl burada sendikayla uğraştım. İşçilerin memurun çoğunlukla oy verdiği adam CHP’li başındakiler DEHAP’lı onlarla konuşursun, partiyle konuşursun. Dedik ya böyle bir yapı olmaz. Buraya ne yapıp edip bir formül bulmak lazım. Çünkü 3 bin 500 adam var 36 tane sendikacı var ha. Haftanın 5 günü, zaten 5 gün çalışıyorlar cumartesi Pazar yok. Üç günü sendikal faaliyet diye görünüyorlar. Böyle bir yapıda bu partiye de zarar verir. Çok konuldu. Ama burada öyle bir yapı var ki kimsenin umrunda değil parti. Bakmayın gazetede falan okudunuğunuz siyasete. Burada siyaset falan yok. Burada burayı avucuna almış bir grup var yani Alevi Kürt ağırlıklı, CHP’li de değil çoğu ama dışarıdaki partiyle de şeyler bunlar Önder Sav Genelbaşkan Yardımcısı onlar burayı, bizi bükemediler bunlar, ben gidip yalaklık yapmadım. Kapıda esas duruşta durmadım. Görevim neyse onu yaptım. Bunlar bizi hazmedemedi. Burada delege dediğin adam, düşün ilçe başkanı burada şoför. Siz de mesela Çankaya’da otursanız CHP’ye oy isteyeceksek sizden, oy isteyecek kim burada şoför. Ben küçümsediğimden demiyorum ama böyle bir yapı olmaz. Böyle bir delege sistemi kurmuşlar ben buna hayır deyince yanlış yolu seçtik zannediyorlar. Ben doğru yolu seçtiğimize inanıyorum. Şimdi bile mesela hepsi bekliyor ki buradan bir şey çıksın. Gazetede, mecmuada dergide bir şeyler çıksın ki daha açıklamadılar burayı. Diğer ilçeleri falan açıkladılar daha burayı açıklamadılar. Bekliyorlar ki şey olsun, baktım ki akın akın yazı yazanlar, yollayanlar, şikayette bulunanlar çoğu zaten burada yaşayan çalışan, buranın ekmeğini yiyen adamlar. Onun için burası değişik bir yer, neyse hayırlısı."

neyse hayırlısı."

bugün



Bu haber 458 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,293 µs