şok ifadeler! | " /> şok ifadeler! | "/>

En Sıcak Konular

Ergenekon sanığından şok ifadeler!

11 Mart 2009 10:05 tsi
Ergenekon sanığından şok ifadeler! Muhammed Yüce çapraz sorgusunda, adının karıştığı Orhan Pamuk, Fehmi Koru ve DTP'li Sebahat Tuncel ve Osman Baydemir'e yönelik suikast iddialarına ilişkin ilginç açıklamalar yaptı:

‘Yarar getireceğini bilsem Pamuk’u öldürürdüm’

Ergenekon sanığı Muhammed Yüce, "Pamuk’u öldürmek vatanımıza zarar verirdi” diye konuştu.‘Suikast timi' kurmakla suçlanan Ergenekon sanığı Muhammed Yüce, "Orhan Pamuk’u öldürmek vatanımıza zarar verirdi” diye konuştu...

Ergenekon davasının 63. duruşmasında savunmasını yapan sanık Muhammed Yüce çapraz sorgusunda, adının karıştığı Yazar Orhan Pamuk, Gazeteci Fehmi Koru ve DTP'li Sebahat Tuncel ve Osman Baydemir'e yönelik suikast iddialarına ilişkin ilginç açıklamalar yaptı.

"PKK'dan korktuğumuz için suikasttan vazgeçmedik" diyen Yüce, "Vatanımıza zarar gelecekti. Türkiye ikiye bölünecekti. Orhan Pamuk'u öldürmek Türkiye'ye yarar getirmez. Getireceğini bilsem bu işi yapardım" şeklinde konuştu. Orhan Pamuk'un kendileri sayesinde rant sağladığını öne süren Yüce, suikast konuşmaları için 'Kendi aramızda yaptığımız gırgır şaka' diye savunmada bulundu.

Başkanı şaşırtan diyaloglar

Mahkeme Heyeti Başkanı da telefon görüşmeleriyle ilgili Yüce'ye, ''2 kez yüz yüze, birkaç kez de telefonla görüştüğün kişiye 'Şunu, bunu öldüreceğim' demenin anlamı ne? Gırgır, şamata diyorsun. 'Ayşe ile Fatma ile oturdum' demiyorsun da hep adam öldürmekten söz ediyorsun. Nedir yani? Bunları Karadağ'a niye anlatıyorsun? Baban yaşında adam. Sen uzman çavuşsun, o albay. Peki o seni nasıl dinleyebiliyor?'' diye sordu.

Yüce'nin ''Beni kırmamak içindir'' demesi üzerine Şengün, ''Senin ne özelliğin var da kalbini kırmayacak? Teyzenin oğlu ile geyik yaptın tamam da bu kişi seninle geyik muhabbeti yapacak kapasitede insanlardan değil ki...'' dedi.

bugün



Bu haber 651 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,215 µs