En Sıcak Konular

Bahçeli'den 'açız' diyenlere yanıt

10 Mart 2009 15:55 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iki günlük seçim çalışması için geldiği memleketi Osmaniye’de ‘Başkanım açız’ diye bağıran vatandaşlara, “Bunu AKP’ye soracaksınız aziz kardeşlerim” dedi.

Karayoluyla Osmaniye’ye gelen Devlet Bahçeli, Toprakkale turnikelerinde 100 araçlık konvoyla karşılandı, Toprakkale İlçesi’ndeki MHP seçim bürosunu ziyaret eden Bahçeli, burada toplanan yaklaşık 3 bin kişilik topluluğa konuştu.

29 Mart yerel seçiminin ülkenin geleceği açısından da büyük önem taşıdığını anlatan ve herkesin oyuna sahip çıkmasını isteyen Bahçeli, şunları söyledi:
“Bu seçimler, sadece belediye başkanlığı, meclis üyeliği seçmekle kalınmayacak milletin geleceğini de ilgilendirecek. Olumlu sonuçlandığı takdirde, geleceğimiz, güçlü olacak. O bakımdan her şeyden evvel şunu istiyorum, hangi parti olursa olsun oy kullanma çağına gelen herkes sandık başına gitmeli. Yüksek katılım sağlarsak, seçim sonuçlarını kimse tartışmaz, kimsenin söz söylemeye hakkı olmaz. Sandığa gittiğinizde geçmişten bugüne ne olup bittiğini hatırlayınız. Akıl süzgecinden geçirip vicdanın sesini duyarak oy kullanınız. Muhtemel yönlendirme, kısa vaatlerle oylara ambargo koydurmayınız. En güzel oy hür oydur, hür oya ne kadar sahip çıkarsanız, yani kendi iradenizle tercihinizle oy verirseniz oy vermeyi gelenek haline getirirseniz, o zaman Türkiye’de demokrasi daha güçlü olacak.”

“BAŞKANIM AÇIZ” DİYENLERE YANIT

Devlet Bahçeli, bu arada kalabalık arasından ‘Başkanım açız’ diye bağıran bir gruba da şunları söyledi:
“Onu bizden önce AKP’ye söyleyiniz aziz kardeşlerim. Türkiye’de işsizlik yoksulluk ne durumda biliyorsunuz. Türkiye’nin durumunu çok iyi biliyoruz. Açlığı yoksulluğu biliyoruz, bunları aşabilmek için önce mahalli seçimlerde AKP’ye bir uyarıda bulunmakta yarar var. Bunu yapmadığınız takdirde yoksulluk, yolsuzluk ve kimsesizlik devam edecektir. Mahalli seçimlerde bu konunun önemini vurgulamaya çalışıyorum.”

Bahçeli seçim gezisini yarın da Osmaniye’de sürdürecek.



Bu haber 623 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,684 µs