En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'nun foyası ortaya çıktı!

10 Mart 2009 11:04 tsi
Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yazılan 'Dosyacı Kemal'in Dosyası' adlı kitapla ilgili haberin ardından ortalık karışırken, Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili olarak yaptığı çıkış, bilgi yanlışlarıyla dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, Star TV ve diğer bazı basın kuruluşlarına yaptığı alelacele açıklamalarda, söz konusu kitabın yazarıyla ilgili olarak “dolandırıcılıktan hapis yatmış biri” ifadesini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Dosyacı Kemal’in Dosyası” adlı kitabın yazarı Akif Bülent’in, daha önce Almanya’daki temaslarıyla ilgili iddiaları ortaya atan T.D.K ile aynı kişi olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, söz konusu kitabın yazarıyla ilgili olarak, “Onun dolandırıcılıktan hapis yattığını biliyor musunuz? Başbakanlığa Bilgi Edinme Yasası'na göre başvurup, iddialar hakkında bilgi istedim. Cevap gelmedi. O halde sorunun muhatabı Sayın Başbakan'dır” dedi.

Cafesiyaset, kitabı yayınlayan Açık Kitaplar yayınevi yetkililerine ulaşarak, Akif Bülent’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddia ettiği kişi olup olmadığını sordu. Yayınevi yetkilileri, Akif Bülent ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun “dolandırıcı” dediği kişinin kesinlikle aynı kişiler olmadığını, hatta Akif Bülent’in kanun ile başının hiçbir zaman derde girmediğini söylediler.

Açık Kitaplar Yayınevi yetkilileri, kitabın piyasaya yeni çıktığına dikkat çekerek, kitap okunmadan yapılan yorumların erken ve yanıltıcı olabileceğini belirttiler. Yayınevi yetkilileri, kitabın içeriği okurlar tarafından görüldükten sonra, doğrunun yanlışın ortaya çıkacağını ifade ettiler.


cafesiyaset

 

 



Bu haber 645 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,259 µs