En Sıcak Konular

MHP'den Erdoğan'a ağır sözler

9 Mart 2009 14:12 tsi
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Erdoğan hakkında ağır sözler sarfetti. İşte Vural'ın o sözleri...

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Mersin mitinginde Bahçeli’ye sert eleştiriler yönelten ve “MHP’nin padişahı mısın?” diyen Başbakan Erdoğan’a ve Erdoğan’ın “ananı da al git” dediği çiftçinin miting öncesi gözaltına alınmasına sert tepki gösterdi.

Vural, Başbakan Erdoğan”a “aynaya bak, genel başkanımızın arına, üslubuna ve dürüstlüğüne dil uzatacak seviyede misin ki laf ediyorsun” diye seslendi. Vural, çiftçi Öncel’in miting öncesi gözaltına alınmasının “vatandaşın hürriyetine el koymak” ve millete gözdağı vermek olduğunu kaydederek “Kimsin de vatandaşın hürriyetine el koyuyorsun, İspanya kralı Carlos musun, Mussolini misin, Hitler misin” diye konuştu.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Erdoğan’ın Mersin mitinginde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerini ANKA’ya değerlendirdi.

Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanının dürüstlüğüne, üslubuna ve arına dil uzatacak seviyede olmadığını kaydeden Vural, “Teröristbaşına sayın diyor, çiftçiye ‘ananı da al git’ diyor, şehide ‘kelle’ diyor. Bu sözler başbakanın ar anlayışının ne seviyede olduğunu zaten ortaya koyuyor. Sormak lazım, Hastalandığında, balyozla aracının kapısı kırılıp hastaneye kaldırıldığında kendisine ne teşhisi konuldu, damarı mı çatladı? Hangi damarı çatladı? Başbakan haddini bilsin” diye konuştu. Başbakan Erdoğan’ın MHP’ye edep ve terbiye dersi veremeyeceğini ifade eden Vural, “Kendisi bunları kitaplarda okuyor ama görünen o ki bu derslerden çakmış. Sayın Başbakan sen kimsin ki bizim arımıza dil uzatıyorsun. Çukurda bile bir seviye vardır” dedi.

-“ÇİFTÇİNİN GÖZALTINA ALINMASI VATANDAŞIN HÜRRİYETİNE EL KOYMAKTIR”-

Vural, Başbakan Erdoğan’ın Mersin mitingi öncesinde, 2006 yılında “ananı da al git” polemiği yaşadığı çiftçinin gözaltına alınmasına da tepki gösterdi. Çiftçinin gözaltına alınmasının millete gözdağı vermek anlamına geldiğini belirten, Vural Erdoğan’a “Sen kim oluyorsun da vatandaşın hürriyetine el koyuyorsun bu nasıl bir hürriyet anlayışı, sen İspanya Kralı Carlos musun, Mussolini misin, Hitler misin? Bu gerçekten totaliter, baskıcı bir yönetim anlayışının ürünüdür. Bu millete gözdağı operasyonudur. Bu demokrasimiz açısından kara lekedir. Bunlar öyle görünüyor ki bütün muhalefeti gözaltına alacaklar.” diye seslendi.

-“MİTİNGLERİ DOLU GÖSTERMEK İÇİN İNSAN KLONLUYORLAR”-

Vural, Manisa mitinginde kalabalığı fazla göstermek için fotoğraf üzerine photoshopla insanların klonlanmasıyla ilgili de değerlendirmede bulundu. Vural “Bu ne biçim arsızlık. Manisa’daki mitinglerini dolu göstermek için insan klonluyorlar. Başbakan önce siyasette bu arsızlığı yapanlar kimler bunun hesabını versin” dedi.



Bu haber 549 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,625 µs