KROKİLİ | " /> KROKİLİ | "/>

En Sıcak Konular

Hangi adreste oy kullanacaksın öğren! KROKİLİ

9 Mart 2009 12:41 tsi
Hangi adreste oy kullanacaksın öğren! KROKİLİ AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca tasarlanan bilgisayar destekli e-kiosklar sayesinde seçmen nerede, hangi sandık ve sırada oy kullanabileceğini öğrenebilecek. Öğrenmek için tıkla:

Fatih'teki Historia alışveriş merkezinde düzenlenen tanıtım töreninde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti olarak teknolojiyi her seçim döneminde daha da geliştirerek kullandıklarını belirtti.

AK Parti olarak 29 Martta yapılacak yerel seçimler öncesinde teşkilat olarak bilgisayar destekli elektronik kioskları tasarladıklarını ifade eden Babuşcu, seçim dönemlerinde teknolojik imkanları en üst seviyede kullandıklarını kaydetti.

Kioskları kentteki 10 noktaya yerleştirdiklerini ifade eden Babuşcu, sadece kimlik numarası girilerek seçmenlerin nerede, hangi sandık ve sırada oy kullanabileceğini öğreneceklerini ve çıktı alabileceklerini anlattı.

Babuşcu, kioskların yanı sıra ''www.sandigimnerede.com'' adresinden de seçmenlerin bilgilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

OY KULLANACAĞIN ADRESİ KROKİ OLARAK GÖRMEK İÇİN TIKLA

Babuşcu, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kastederek, ''Bir plan çalışması, bir mamul olarak Ankara'da hazırlandı, İstanbul pazarına gönderildi. Bir il başkanı pazarlama müdürü olarak görevlendirildi. Ambalajını da bir akademisyen yaptı ama İstanbul piyasası bu mamulü tutmadı. Mamulün pazarlama teknikleri yenilenerek, cilalanarak tekrar piyasaya sürmeye çalışılıyor ama İstanbul bu konuda çok tecrübeli'' diye konuştu.

-''MAMUL GERİ İADE OLUNUR''-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin yeni dönem adayı Kadir Topbaş da AK Parti olarak her zaman teknolojiyi hizmetlerinde kullandıklarını söyledi.

Topbaş, ''Babuşcu mamulden bahsetti. Bazı ürünler talep bulmasa ne olur? Geri iade olunur. İstanbul seçmeni bu mamulü geri de iade edebilir. Bu kararı İstanbullu verecek'' dedi.

Bir gazetecinin ''Kamuoyu yoklamalarında Kılıçdaroğlu ile aranızdaki fark kapanıyor. Ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna Topbaş, şu cevabı verdi:

''Bu tarz haberler hep olacak. 37 yıldır siyasetle uğraşıyorum. Birçok seçime katıldım. Kamuoyu yoklamaları yapılacak. Bu yoklamalarda fark kapandı denecek. Bunlar tamamen taktik. Biz bunları hep gördük. Vatandaşımız bunu hiçbir zaman kabullenmedi. Bugüne kadar bu tür manipülasyonlar tutmadı. Tutsaydı Başbakanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmazdı, Başbakan olmazdı. Bunlar tutmadığı halde bazı medya çevrelerinde bunlar yapılmaya çalışılıyor. Esas kamuoyu yoklaması 29 Martta ortaya çıkacak. Doğru olan budur.''

Topbaş, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü ve İslam aleminin Mevlid Kandili'ni kutladı.

Kadir Topbaş, konuşmasının ardından kimlik numarasını girerek seçmen bilgilerini çıktı olarak aldı.


AA



Bu haber 2,547 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,649 µs