En Sıcak Konular

Aragones'ten şok sözler!

9 Mart 2009 11:52 tsi
Aragones'in maç sonrası oyuncularıyla konuşurken kırmızı kart gören kaleci Volkan Demirel hakkında sarf ettiği sözler şok etkisi yarattı.

Tercümanın futbolculara çevirdiği sözlerde Aragones'in "Kaleciler aptal olur. Volkan biraz akıllı olsaydı, o pozisyonda atılan kendisi değil rakip olurdu" dediği ileri sürüldü. Tercümanın çeviri sırasında kullandığı "Aptal" kelimesine kalecilerin vereceği tepki merak konusu.

VOLKAN’IN gördüğü kırmızı kart, Luis Aragones’i çılgına çevirdi.. İspanyol hoca, maçtan sonra Semih’e dert yanarak “Biraz akıllı davransa, rakibine kırmızı kart göstertebileceği bir pozisyondu.. Ama Volkan kendisi kırmızı kart gördü, bizi eksik bıraktı.. Bu nasıl mantalite, anlayamıyorum” ifadelerini kullandı.. Hocasıyla konuştuktan sonra medyaya görüş veren Semih de aynı sözlerle Volkan’ı eleştirip “Tekme yemesine rağmen kırmızı kart görmesi ona yakışmadı” dedi..

- BU arada 55. dakikada gerçekleşen pozisyonda Eren Güngör kramponları Volkan’ın göğsüne saplandı.. Sahayı sedyeyle terkeden tecrübeli kalecinin göğsünde 3 santimlik yırtık oluştu ve soyunma odasında 7 dikiş atıldı.. Buna rağmen kaleci Volkan’ın cezası bittikten sonra forma giyebilecek durumda olduğu bildirildi..

- F.BAHÇE, direkt kırmızı gördüğü için otomatikman 2 maç ceza alacak Volkan için federasyona itirazda bulunacak ve doktor raporlarını göstererek cezayı 1 maça indirmeye çalışacak..

- VOLKAN pozisyonla ilgili “Çok canım yanmıştı.. O an verdiğim bir tepkiydi.. Kart için takdir hakemindir.. İnşallah çabuk düzelip takıma katılırım” yorumunu yaparken, maç sonu stada getirilen milli kaleci hakem odasına gidip Gezer‘den özür diledi.
- VOLKAN’A tekmeyi atan Kayserili Eren Güngör ise “Bütün Türkiye’nin önünde Volkan ağabeyden özür dilerim.. Çok üzüldüm.. Türkiye’nin önemli maçları var, inşallah bir an önce düzelir” şeklinde konuştu..

 



Bu haber 514 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,498 µs